Serkan ÇİÇEK

Tire Belediyespor Güreş takımı pandemi sürecinde gelecek vaat eden sporcular üzerine yoğunlaşarak antrenmanlarını  Kutsan Anadolu Lisesi Güreş Salonu  ve ŞAİK Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda  devam ediyor.

01-18 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya Kemer de düzenlenecek olan Avrupa ve Dünya Şampiyonası öncesi milli takım kampında yapılacak olan Güreş  turnuvasında Tire adına  minderde yarışacak.

 U-23 serbest kategorilerinde yarın  düzenlenecek olan turnuvada minderde  Ahmet Uzun ile başlarken , 15-18 tarihlerinde ise  Yıldızlar Serbest  Kategorilerinde ;Mehmet Erkola, Halil Fiskin, Semih Tekin, Abdulkadir Şaşmaz ve Zeynel Abidin Verberi sporcularımız ile son bulacaktır.

Güreş Takımı Antrenörü Mahmut Yılmaz HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada;  "Teknik ekibimiz ile turnuvadan çok ümitlyiz. Bizlere destek veren velilerimize ve geçmişten günümüze desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız  Sayın Salih Atakan Duran'a, Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Adnan Güven'e,  Tire Kutsan Anadolu Lisesi Müdürü  SayınFerit Köroğlu, Şaik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Mete Arslan, Tire Belediye Spor Başkanı Sayın Can Toprakcı'ya, Tire Belediyesi Spor Müdürü Kerim Aydoğan Gül ve Sponsorumuz Olimpiyat Büfe sahibi Cahit Kayalar’a ekibim adına çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Editör: Haber Merkezi