fb-sporokuluTemmuz ayı başlarında Tire de resmi olarak açılan Fenerbahçe Spor Okullarına eğitmen olarak bomba transferler yapıldı.

HaberTire

1990 yıllarında Fenerbahçe formasını giyen Ertunç ve yine 1996-1998 yıllarında yine sarı lacivertli formayı giyen Taner Savut ile anlaşma imzalandı.Bundan böyle Futbol branşında iki usta isim Tireli genç yetenekleri çalıştıracak. 1990 yıllarında Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'in transfer ettiği Ertunç  ardından bir çok takımda forma giydikten sonra Bu yıl fenerbahçe Tire Spor okullarında eğitmenlik görevini yürütecek. 1997/99 yılları arasında Sarı-Lacivertli formayı giyen Taner Savut ise daha sonra bir çok takımda forma giydi.Tecrübeli oyuncunun, eski takımıyla ilk karşılaşması 23 Ocak 2008’de oldu. Alanyaspor forması giyen Taner, Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe ile mücadele etti. Ertesi sezon Tokatspor’a transfer olan Taner’in karşısına grup maçlarında yine Fenerbahçe çıktı. 11 Ocak 2009’da Tokat’ta oynanan maçı Kanarya, 1-0 kazanmıştı. Fenerbahçe ile yolları sık sık kesişen Taner Savut bu sefer Fenerbahçe Tire Spor okullarında eğitmen olarak spor severlerin karşısına çıktı.Fenerbahçe Spor okullarında eğitmen olarak görev yapmaktan son derece mutlu olduklarını dile getiren Taner ve Ertunç Tireli genç yetenekleri keşfederek onları en iyi şekilde yetiştireceklerini söylediler.

 

VOLEYBOL ALANINDA DA USTA BİR EĞİTMEN BANU ŞUŞUT

Voleybol branşında ise yine yıllarını voleybola vermiş ve halen Arkas Spor kulübünde Antrönör olarak görev yapan ve usta bir isim olan Banu Şuşut ile anlaşıldı. Banu şuşut Tuborg,Karşıyaka,Karşıyaka Belediyesi,Milli Eğitim vakfı gibi bir çok takımda oynadıkatan sonra  İşitme engelliler Milli Takım Antrönör yardımcılığı yaptı.Halen Arkas Spor Kulübünde antrönörlük görevini sürdüren şuşut bundan böyle Tire de fenerbahçe Spor okulunda da Voleybol branşında eğitmenlik yapacak.

 

BASKETBOLDA SÜRPRİZ BİR İSİM

Tire Fenerbahçe Spor okulları, Basketbol branşında ise eğitmen arayışının devam ettiğini  tecrübeli bir ismin Basketbol Branşında Tireli gençlere ders vereceğini ve bu ismin de şimdilik sürpriz olduğu belirtildi

Editör: Haber Merkezi