ŞirinlerTire’nin önde gelen anaokullarından olan Tire Özel Şirinler Anaokulu, geçtiğimiz günlerde TOSBİ gösteri ve konferans salonunda iki ayrı gecede iki ayrı yıl sonu etkinliği düzenledi ve 5-6 yaş grubunda bulunan 15 öğrencisini mezun etti.

Emine TOKTAŞ / Büyük Tire Gazetesi

Tire’nin önde gelen anaokullarından olan Şirinler Anaokulu, geçtiğimiz günlerde iki ayrı organizasyonla minik öğrencilerinin sene sonu heyecanlarını aileleri ile paylaşmalarını sağladı. TOSBİ (Tire Organize Sanayi Bölgesi) gösteri ve konferans salonunda yapılan ilk gece organizasyonunda 3-5 yaş grubu küçük öğrenciler, sahneye çıktı ve öğretmenlerinin de yardımıyla hazırladıkları sempatik gösterilerini heyecan içerisinde ailelerine sundular. Yıl sonu etkinliğinin ikinci gece kısmında ise 5-6 yaş grubu olan ve büyük çocuklar olarak da gösterilen miniklerin gecesi oldu. Anaokulu hayatını sonlandıran ve gelecek yıl ilkokula başlayacak olan 15 öğrencinin hayatlarını ilk cüppe ve kepini giydikleri ve mezun olma coşkusunu yaşadıkları töreni çok sayıda aile üyesi de izledi. Birbirinden güzel ve sevimli gösterilerin yapıldığı gecelerde miniklerin sunumları başta aileleri olmak üzere programı izleyenlerden tam not aldı.

“OKULUMUZ 5 YILDIR BAŞARILI BİR ŞEKİLDE FAALİYETTE”

Yaptıkları yıl sonu etkinlikleri hakkında değerlendirmede bulunan Şirinler Anaokulu kurucusu Seda Algan şu ifadelerde bulundu: “5 yıldır faaliyette olan okulumuz, her geçen yıl daha da büyüdüğü için yılsonu etkinlik programımızı iki ayrı gecede, iki ayrı organizasyonda yapmayı uygun gördük. İlk gece organizasyonumuzda, okulumuzdaki küçük çocukları gösterilerini sundu. Çocuklarımız müzikli dans gösterileri ile eğlence dolu bir gece geçirdi. Folklor, bale gibi dans gösterileri yaptılar. İngilizce konusunda sayılar, renkler ve kartlarla ilgili gösteri yapıldı.

Bir gece sonrasında ise okulumuzda büyük öğrencilerimizin gecesi oldu. Çocuklarımız İstiklal Marşı ve cumhuriyet ile ilgili şiirler okudurlar. Ailelerine skeçler sundular. Eylül’de okula başlayacak 15 öğrencimizi kep giydirip mezun ettik. İngilizcede yaş grupları büyük oldukları için diyalog halinde geçti. Kendilerini ailelerini yaşadıkları yerleri tanıttılar. Folklor, bale ve dans gösterileri yapıldı. Folklor gösterilerinde çocuklarımız Silifke, Denizli, Burdur, Kafkas, Zeybek, Horon oyunlarını sundular. Çocuklarımız, gösterilerini yöresel kıyafetlerle sundular. Balede kızlarımız İspanyol dansı, erkeklerimiz zombi oldular.”

Editör: Haber Merkezi