Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta 2. Ve 3. Lig Kulüpler Birliği yönetimi değişmiş Murat Şahin birliğin başkanı olurken, Mutlu Sarayköylü de birliğin başkan yardımcılığına seçilmişti. Yeni seçilen 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği’nin yeni icra kurulu göreve çok hızlı bir şekilde başlayarak kulüplerin sorunlarını ilgili yerlere ulaştıracaklarını ifade etmişlerdi.

12.01.2018 tarihinde Ankara’da 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği yönetim kurulu üyeleri, 90 kulüp başkanı, TFF Başkanı Yıldırım Demirören eşliğinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile buluştular. Buluşmada kulüpler iddia gelirleri, maddi olanaklar ve genç oyuncuların askerlik problemleri ile ilgili sıkıntılarını Bakan Aşkın Bak’a iletti. Bakan Aşkın Bak da sorunları çözüme kavuşturulması için gereken adımların atacaklarını ve kapsamlı bir spor yasası çıkaracaklarının sözünü verdi.

Buluşma sonrasında sosyal paylaşım sayfası üzerinden yazılı bir açıklama yapan Tire 1922 Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü ‘’2. ve 3.Lig Kulüpler Birliği Yönetimi olarak 90 Kulübümüzle birlikte, TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören eşliğinde Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak Beyefendiyi ziyaret ettik ve önemli konulara değindik… Sayın Bakanımıza 2. Ve 3. Lig Kulüplerinin yanında olduğu için teşekkürü borç bilirim’’ şeklinde açıklama yaptı.

Editör: Haber Merkezi