Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ’’24 Haziran tarihi ülkemizin geleceği için bir milattır’’ dedi.

Belediye Düğün Sarayı’nda ve gerçekleşen toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Belediye Başkanı Ferit Karabulut, AK Parti İlçe Başkanı Cihangir Dönmez, eski ilçe başkanları, köy muhtarları ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Esnaf ziyaretlerinden sonra yapılan toplantıda, 24 Haziran seçiminin ülke bütünlüğü için önemi ve başkanlık sistemi ile ülkemizin önünün açılacağı, ülkemize yıllardır yön vermeye çalışan dış güçlerin mağlubiyete uğrayacağı, AK Parti Milletvekili İshak Gazel tarafından Muhtarlara anlatıldı.

Gazel, ’’AK Partiye verilen her bir oyun uluslararası emperyalist güçlere ve kendisi dünyaya hakim zanneden güçlere karşı atılmış bir tokat olacağını belirten Gazel, "Çünkü artık biz Türkiye olarak yeni bir dünya paradigması oluşturuyoruz. Cumhurbaşkanımız bunu ’Dünya 5’ten büyüktür’ diye ifade etti. Dünya üzerinde bulunan diğer yaşayan insanların da devletlerinde burada oy ve söz hakkı olmasının gerektiğini her ortamda dile getirdi. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Burada şunu söyleyeyim; ’Biz muhakkak bu mücadeleden galip çıkacağız’. Çünkü biz Türkiye olarak hak ve adalet için çalışıyoruz. Afrika ve Ortadoğu’daki mazlumlar için çalışıyoruz’’ diye konuştu. (YD-EFE)
Kaynak: iha