Kütahya’nın Dumlupınar ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2017-2018 eğitim-öğretim yıl sonu sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen açılış törenine Dumlupınar Kaymakamı Osman Sayılır, Belediye Başkanı Niyazi Tezcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şehirli, Dumlupınar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Esra Kokurcan İssi, daire amirleri, vatandaşlar, kursiyerler ve usta öğreticiler katıldı. Yapılan açılış töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Osman Sayılır, yıl boyu kursiyerlerin öğrendiği öğrettiği el emeği göz nuru ürünlerin sergilenmesinin çok güzel olduğunu belirterek düzenlenen sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaymakam Sayılır, Belediye Başkanı Niyazi Tezcan ve beraberindekiler daha sonra sergide yer alan stantları gezerek ürünleri inceledi.

Sergi hakkında bilgiler veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Esra Kokurcan İssi, ’’Dumlupınar Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçemizin çeşitli yerlerinde açılan kurslarla ilgili, ürettiğimiz ürünlerin yıl sonu sergisini açtık. Çok güzel eserler, çok güzel ürünler ortaya çıkarıldı. Burada resim, ebru, çini, İngilizce, nakış kursu, oymacılık, okuma yazma gibi çeşitli ürün ve eser yer almakta" dedi. Sergide öğrencilerin saz çalıp türkü söylemesi protokol ve vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.(YD-EFE)
Kaynak: iha