Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven öğrencilerle ve hazırladıkları projeler ile tek tek ilgilenerek detaylı bilgiler aldı. Tanrıseven, öğrencilerle uzun uzun sohbet ederek onlara tavsiyelerde bulundu. Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, çalışmaların salt ezbere dayalı bilgilerle değil uygulamalı ve fonksiyonel içeriklere de sahip olması gerektiğini vurguladı. Oldukça renkli anların yaşandığı etkinlikte öğrencilerin yaşadıkları heyecan yüzlerinden okunuyordu.

KAYMAKAM TANRISEVEN ''BAŞARI İÇİN ÖNCE BEKLENTİYİ ZİRVEYE TAŞIMAK GEREK'' 
Kaymakam Tanrıseven, öğrencilerin bu başarılı çalışmalarının gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi: “Çalışmalar umut verici. Öğrencilerimiz önümüzde yıllarda bu projeleri mutlaka daha da geliştirmeliler; bilinmelidir ki büyük başarılar büyük beklentilerin neticesinde gerçekleşir. Bu suretle önce beklentiyi zirveye taşımak gerekir'' dedi. 

Kaymakam Tanrıseven’in Bilim Fuarını ziyaretinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erkut ve Okul Müdürü Öztürk Kurtça da hazır bulundu. Açılış töreninin ardından Kaymakam Tanrıseven, Okul Müdürü Öztürk Kurtça'dan okul profili ve yürütülen faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı.
 

Editör: Haber Merkezi