Ergün ÇELİK

Okulun çeşitli sınıflarından toplamda 33 öğrencinin katıldığı Halk Oyunları Ekibi ününü Türkiye’ye duyurmaya hazırlanıyor. Tire Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri Gamze Göçken, Hüsnü Göçken ve Gökhan Amber’in eğitmenliğini yaptığı ekip, 20-27 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de Uluslararası düzeyde yapılacak olan Silifke Kültür Festivali’ne davet edildi. Tireli öğrenciler, hem Tire’yi hem de İzmir’i önümüzdeki ay yapılacak olan festivalde en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyorlar. 7 gün sürecek olan festivalin heyecanı şimdi şimdiden öğrencileri sarmış durumda.


“ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİME GÜVENİYORUM”

Silifke’de Uluslararası düzeyde yapılacak olan festivalde Tire’nin en iyi şekilde temsil edileceğine inandığını belirten Tire İsa Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çıtak HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada; “Öğretmen ve öğrencilerime güveniyorum” dedi. Çıtak, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Bu festival bizim için başlangıç niteliğinde.  Bundan sonraki süreçlerde bu ekip ile ülkemizin değişik yerlerinde ve yurtdışında sırasıyla ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi layıkıyla temsil edeceğiz. Buna inancım tamdır. Bu konuda bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum”


“ÇALIŞMALARIMIZI YOĞUNLAŞTIRDIK”

Öğrencilerden oluşan Halk Oyunu Ekibini çalıştıran öğretmenler Gamze Göçken, Hüsnü Göçken ve Gökhan Amber ise yaptıkları ortak açıklamada çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını kaydettiler. Çalışmalar boyunca öğrencilere en büyük desteği veren aileleri de unutmayan eğitimciler, öğrenci velilerine de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Başarılı öğretmenler yaptıkları açıklamada; “ Bu ekibi çalıştıran Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri olarak Eylül Ayı’ndan bu yana öğrencilerimizle birlikte çok yoğun bir çalışma sergiliyoruz. Bu festivale katılmamızda büyük emeği olan Tire Kaymakamı’na, Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürü’ne ve Okul Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: Haber Merkezi