Ergün ÇELİK

7 Nisan Dünya Sağlık Gününü ve haftasını kutlamak, farklılık oluşturmak, ailelerle ve dostlarla sağlıklı güzel bir zaman geçirmek amacıyla Özel Bilgi Çocuk Anaokulu tarafından düzenlenen etkinliğe ilgi büyük oldu. 10 Nisan Pazar Günü, öğrenci velilerini de kapsayacak şekilde Doğa Yürüyüşü ve kahvaltı programı düzenlendi.  Saat 10:30 da Değirmendere Aile Çay Bahçesi’nde 105 kişilik bir katılımla gerçekleşen program,  Özel Bilgi Personelleri tarafından hazırlanan açık büfe kahvaltı ile başladı.

Kahvaltının ardından 11:30 da doğa yürüyüşüne başlandı. Yol boyunca harika görüntüler eşliğinde bir kilometrelik yol alındıktan sonra aynı yol üzerinden toplamda bir saatlik yürüyüşten sonra başlangıç noktasına varıldı. Etkinliğe katılanlar. Havanın ve doğanın da güzelliği ile hoş, güzel bir zaman geçirdiler.

Program ile ilgili açıklamada bulunan Özel Bilgi Çocuk Anaokulu Müdürü Halis Günhan yaptığı açıklamada; ”Programa katılan velilerimize, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Veli, öğretmen, öğrenci kaynaşmasının yaşandığı bu etkinliklerin, önümüzdeki ayda da Boyama Şenliği, Bahar Şenliği ile devam edecek. Herkesi yapılacak olan bu etkinlilerimize davet ediyoruz” dedi
Editör: Haber Merkezi