Genç EmekGenç Emek Film Ekibi ‘’ÇÖPTEKİ HAYAT ‘’ Adlı Kısa Film Çekimlerine Başladı

Yerel Güç Gazetesi

Tireli gençlerden oluşan ve daha önce kısa film yarışmalarında Teen İnternational Short Film Festivalinde dereceye giren Genç Emek Film Ekibi bu yıl ‘’Çöpteki Hayat ‘’ adlı kısa filmiyle 28 Eylül ODTÜ 3.Film Festivalinde ve 9 Kasım Malatya kısa film yarışmalarında Tire’yi temsil edecekler.
Gerçek bir yaşam öyküsü anlatılan ‘’Çöpteki Hayat’’ adlı film Tire’nin 5 km. kuzeybatısında, Yahşi Bey Ovası'nda bulunan Molla Arap bölgesinde ve Tire civarında çekimler devam etmektedir.Filmin yönetmenliğini ‘’3 Kadın 3 Kader" adlı Filmi yazan ve yöneten Faik Akıncı’nın asistanlığını yapan Uluç Erdem Ersen yapmaktadır.
‘’Çöpteki Hayat’’ adlı filmin görüntü yönetmenliğini Muhammet Yusuf Oban, senaryo ve sanatGenç Emek 2 yönetmenliğini Aylin Çekez, yardımcı yönetmen Kağan Erikli ve Beynimdeki Hazine adlı filmin başrol oyuncusu Ayhan Kuşçu, kameraman ve basın danışmanlığını yerel güç gazetesi muhabirlerinden Ahmet Şenki yapmaktadır. Filmin arka planında yönetmen asistanı Büşra Otar, kameraman Harun Özalp, kamera asistanı Çağatay Üzen, reji Mela Uysal, ışık koordinatörü Serkan Çiçek ve set amirinde Alper Şencan görev aldı.
Filmin Çekimlerinde Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Tam Destek
Çöpteki Hayat adlı filmin çekim sahnelerinden biri ise Tire Sanayi Caddesi mevkinde gerçekleştirildi.Sanayi caddesi mevkinde yolu kapatan film çekimi için Genç Emek Film Ekibine destek veren Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü gerekli yardımları yapmaktadır.
Basın danışmanı Ahmet Şenki; ’’Filmin çekimlerinde bize gerekli destek ve yardımları sağlayan Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi’ye Genç Emek Film Ekibi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi

Editör: Haber Merkezi