Eğitim Sen Tire Temsilciliği üyeleri önceki gün bir yemekte bir araya geldi. Tire Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen ‘dostluk ve dayanışma’ amaçlı yemek organizasyonunda, emekliye ayrılan iki sendika üyesine plaket ve çiçek takdim edildi.


Tire’de faaliyet gösteren eğitim sendikalarından biri olan Eğitim Sen sendikası tarafından birkaç yıldır Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilen ‘dostluk ve dayanışma’ yemeği önceki gün bir kez daha yapıldı. Tire Terass Restoran’da yapılan geceye yaklaşık 130 kadar sendika üyesi ve aileleri katıldı. Canlı müzik eşliğinde yemeklerini yiyen sendika mensupları, bu vesile Cumhuriyetin kuruluşunun 91. Yıldönümünü de bir kez daha kutladıklarını belirttiler.
Gecenin sürprizi, emekliye ayrılan iki sendika üyesine plaket ve çiçek verilmesi ve alkışlarla emeklilik hayatlarına uğurlanması oldu. 32 yıllık mesleki bilimler öğretmeni Ahmet Çiftçi ile 42 yıllık sınıf öğretmeni Sıtkı Acar’ın anons edilerek sahneye çağrıldı. Kendilerine sendikanın Tire Başkanı Necmi Ucer tarafından plaket ve çiçek takdim edildi ve eğitime verdikleri büyük emeklerden dolayı teşekkür edildi.









Editör: Haber Merkezi