“Depremde sadece binalar değil, sistem de enkaz altında kalmıştır” “Depremde sadece binalar değil, sistem de enkaz altında kalmıştır”

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Uğurlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla 4 Eylül Stadyumu’nun yıkılarak Gençlik Merkezi’ne dönüştürüleceğini duyurmuştu. İçerisinde Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu, Tenis kortları ve bir futbol sahası bulunan projeye Tirespor Yönetimi’nden itiraz geldi. Projenin içindeki futbol sahasının halı saha ebatlarında olduğunu belirten Tirespor Yönetimi, projenin revize edilerek standartlara uygun ölçüde bir futbol sahası yapılmasını istiyor. Proje değişikliğiyle ilgili imza kampanyası başlatan yönetim, 2234 imzayla sesini duyurmaya çalışıyor.

Tirespor Kulübü adına açıklamalarda bulunan II. Başkan Mustafa Memişoğlu; "4 Eylül stadyumunun dönüştürülerek spor kompleksine çevrilmesini destekliyoruz. Ancak kompleksin içinde futbol sahasının halı saha ebatlarında tutulmasını kabul etmemiz mümkün değil. Madem böyle bir proje yapılacak şehrin ve halkın istek ve beklentilerine göre belirlenmeli. Çocuklarımız ve gençlerimizin sahamız olmadığı için iç saha maçlarını Çırpı'da oynamak zorunda kalması tesisleşme konusundaki yetersizliğimizi ve ihtiyaçlarımızı ortaya koyarken; Tire'de yaşayan herkesin illaki bir anısının bulunduğu 4 Eylül stadyumu komplekse çevrilirken içinde halı saha ebatlarında bir saha bulunması izaha muhtaçtır. Biz Tirespor Kulubü olarak projenin içinde standartlara uygun bir saha eklenene kadar konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz." dedi.
WhatsApp Görsel 2024-01-10 saat 11.48.20_6be140f3

Editör: Ergün Çelik