23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Tire 4 Eylül İlkokulu’ndan Ecem Okutan ve Tire Rasih Kirazoğlu İlkokulu’ndan Ata Mustafa Ödek, makam koltuğuna oturdular.

Tire Belediye Başkanlığı koltuğunu emanet alan çocuklar, istek ve temennilerini Başkan Hayati Okuroğlu'na ilettiler. Temsili Belediye Başkanlığı makamına oturan minikler, koltuğa oturur oturmaz bu güzel günü kendilerine armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkür ettiler. Sonrasında ise gerçekleştirmek istedikleri icraatları sıralayarak; Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı görmeyen çocuk kalmasın, Tire Belediyesi Çocuk Oyun Müzesi, Çocuk parkı, kapalı yüzme havuzu, kaldırımlar için engelli rampaları, okul bahçelerine gösteri platformu, çocuklar için tarım hobi bahçeleri, paten ve kaykay alanları(pisti), çikolata şelalesi’ gibi bir çok projeyi sunmak oldu. Ziyaretin sonunda Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, çocuklara çeşitli hediyeler verirken hatıra fotoğrafı çektirdi.

Seçim görevi ücretleri ödenmeye başladı Seçim görevi ücretleri ödenmeye başladı

Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tireli miniklerle buluşmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Hayati Okuroğlu, "Yarının büyükleri ve yöneticileri olacak yavrularımız, ülkemizi daha güzel günlere taşıyacaklar. Bizler de çocuklarımız ve geleceğimiz için elimizden geldiğince tüm imkânları seferber edeceğiz. Tire Belediyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda evlatlarımız için dopdolu bir program hazırladık. ‘Fatih Parkı’nda düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm çocukları bekliyoruz. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum." dedi.


Whatsapp Görsel 2024 04 22 Saat 13.56.56 Ecbb294E
 

Editör: Ergün Çelik