Sosyal Market, Evde Bakım, Eğitim-Öğretim yardımları gibi projelerle sosyal belediyecilik alanında büyük çaba harcayan Tire Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kömür dağıtımı yaparak hem haneleri hem de yürekleri ısıtıyor.

Projelerle ilgili konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “İçinde bulunduğumuz kış mevsiminde, dezavantajlı bölgelerimizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdığımız kömür dağıtımı ile destekte bulunuyoruz. Hane başı 750 kg olmak üzere toplamda 700 ton kömürü vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştırıyoruz.

Geçmişimizde ve bugünümüzde her zaman paylaşmanın, dayanışmanın önemini ve değerini bilen bir toplumuz. Bizler de göreve geldiğimiz günden bu yana oluşturduğumuz sistem içerisinde; açtığımız Sosyal Market, Eğitim-öğretim yardımlarımız, evde bakım hizmetlerimiz, kömür yardımımız, Halk Ekmek büfeleri ile Aş Evinin kapasitesini ve üretim hacmini genişleterek vatandaşlarımızın yanındayız. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizle; hanelerimiz sıcak olacak, yavrularımız tok yatacak, kişisel gelişim kurslarımızda eğitimlerinden geri kalmayacak, parklarımızda oyunlarını oynayacak, tesislerimizde sporlarını yapacak ve bizler dezavantajlı vatandaşlarımızın üstünden elimizi hiçbir zaman çekmeyecek ve yanlarında olacağız.” Dedi.  

Kömür yardımı ve diğer yardımlardan faydalanmak isteyen vatandaşların, Tire Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri belirtildi.

Başkan Okuroğlu'ndan "Halk Ekmek" açıklaması Başkan Okuroğlu'ndan "Halk Ekmek" açıklaması

Editör: Ercan Çelik