Girişimciler Banu Şenyüz ve Duygu Pulat tarafından hayata geçirilen Macera Park’ın açılış töreni, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan açılış töreninde misafirlere birbirinden lezzetli ikramlıklar sunuldu. Açılış kurdelası, protokol üyeleri ve davetlilerle birlikte kesildi.

Açılış için hazırlanan özel illüzyon ve balon şovu, çocukları da aileleri de eğlendirirken, görüntüler festivali aratmadı.

Macera Park, Tire'deki ailelere ve çocuklarına güvenli, eğlenceli ve macera dolu bir ortam sunmayı amaçlıyor. Park, çocukların fiziksel aktivitelerle eğlenirken aynı zamanda sosyal becerilerini de geliştirebilecekleri bir alan olarak tasarlandı.

Açılış töreninde konuşan Banu Şenyüz, "Macera Park olarak amacımız, çocuklara unutamayacakları anılar yaşatmak ve ailelerin güven içinde çocuklarını eğlendirirken kendileri de rahat bir nefes alabilecekleri bir mekan sunmak." dedi. Duygu Pulat ise, "Tire'de böyle bir projeyi hayata geçirmek bizim için büyük bir mutluluk. Çocukların ve ailelerin yüzündeki tebessüm bizim için en büyük ödül." şeklinde konuştu.

Tire'nin sosyal yaşamına yeni bir boyut kazandıran Macera Park, şimdiden her yaştan çocuğun ve ailelerin ilgi odağı haline geldi. Macera Park, haftanın her günü minik ziyaretçilerini macera dolu bir dünyaya davet ediyor.

Detaylı bilgi için telefon numaraları:

0 535 576 55 96

0 537 600 02 85

23. Tire Deve Güreşleri, coşkulu geçti 23. Tire Deve Güreşleri, coşkulu geçti

#işbirliği #reklam

Mac8

Mac7

Mac6

Mac5

Mac4

Mac3

Mac2

Editör: Ercan Çelik