Tire Belediyesi Gençlik Merkezi’nin açılışı; Tire Kaymakamı Vural Karagül, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire İlçe Emniyet Müdürü İsmail Canpolat, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Şevket Meriç, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim Koordinatörü Aytekin Sözen, Hüseyin Ulaş ile öğretmenler ve vatandaşların katılımlarıyla düzenlenen törenle gerçekleşti.

Tire Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı Tire Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

Tire’de ilk ve tek ücretsiz bir şekilde hizmet verecek olan merkezde; ilk Öğretim 8. sınıf, Lise son sınıf ve mezun olan öğrencilerin Lgs ve Yks sınavlarına hazırlanması için kişisel gelişim kursları verilecek, içerisinde bulunan etüt ve çalışma sınıflarıyla da isteyen öğrenciler boş zamanlarını burada değerlendirebilecek. Modern sınıfları ve uzman eğitmen kadrosuyla Tire’ye kazandırılan tesis ile ilgili olarak Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran şu ifadelere yer verdi:

“Bugün burada çok güzel bir eserin, Tire’de ilk olan bir hizmetin daha açılışını gerçekleştiriyoruz. Göreve gelmeden önceki en büyük hayallerimizden bazıları: gençlerimizle ilgili eğitim, kültür, spor ve sanatsal projelerimizdi. Şimdi o projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimize çok güveniyor, söz konusu gençlerimiz ve onların eğitimi olunca da bu konuda tasarruf etmiyoruz. İnanıyoruz ki gençlerimiz, bu güzel merkezde başarılı ve topluma faydalı bireyler olarak yetişecektir. Bizler de bu konuda katkıda bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Eğitime olan yatırımlarımız ve gençlerimize olan desteklerimiz her zaman devam edecektir. Bu vesileyle; merkezimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, gençlerimize sınavlarında ve hayatlarında başarılar diliyorum. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma ve açılışımıza teşrifleriniz için kıymetli katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kayıt ve detaylı bilgi için Tapu ve Kadastro Müdürlüğü üstünde bulunan Gençlik ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret edilebilecek.

Editör: Ergün Çelik