Başkan Duran: “Türkiye’nin en şeffaf belediyesi olduk” Başkan Duran: “Türkiye’nin en şeffaf belediyesi olduk”

Taekwondo Baş Antrenörü Ahmet Sakıcı, “Hiç Maddi ve Manevi desteğimiz, antrenman malzememiz yoktu.  Lisanslarımız dahi yeterli değildi. Müsabakalara dahi bazen katılamadık. Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran Bey ile yaptığımız görüşmeler sonucunda tüm sporcular, antrenörlerle birlikte Belediyespor Kulübüne aktarıldı. Tiremizi İzmir Şampiyonalarında ve İzmir’i temsilen Türkiye Şampiyonasında başarıyla temsil eden sporcularımız bundan sonra Tire Belediyespor Kulübü sporcuları olarak İzmir ve Türkiye Şampiyonalarına katılacak.

Sorunlarımızın çözümüne gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı tüm veli ve sporcularımız çok mutlu oldular, Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.

Sporcularımızın lisansları değiştirilip federasyon yetkilileri tarafından Belediyespor Kulübüne aktarım işlemleri devam etmektedir. Şehrimizin gururu şampiyonlarımız artık sahipsiz değiller. Şu anda toplam sporcu sayımız 180’dir. Yardımcı Antrenör Berkan Çakır ile beraber 2024 Yılı başarılara imza atacağımız bir yıl olacaktır. Başarı ilk hedefimizdir.” dedi.

Sporculara ve ailelerine yaptığı konuşmasında Başkan Atakan Duran; Şehrimizin çocuklarının sporla iç içe yaşamaları, zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları ve kişisel gelişimlerine sporla yön vermeleri için ilçemizin spor tesislerini yeniledik, yeni spor tesislerini şehrimize kazandırdık. Her fırsatta spor organizasyonları düzenledik, gençlerimizi spora teşvik ettik. Şehrimizin sporcularına sahip çıktık onları destekledik. Katılacak oldukları müsabakalarda tüm ihtiyaçlarını gidermeye özen gösterdik. Pek çok branşta başarılarıyla bizleri gururlandıran evlatlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Şehrimizin taekwondocularının sorunları olduğunu öğrendiğimizde kalıcı bir çözüm üretmek için kolları sıvadık. İvedilikle Tire Belediyespor kulübümüz bünyesinde taekwondo branşı açarak eğitmenlerimizi ve sporcularımızı kulübümüze dahil ettik. Artık müsabakalara çok daha iyi şartlarda ve çok daha motive bir şekilde hazırlanacaklar, şimdi sıra onlarda hünerlerini minderde göstererek şehrimizi gururlandırmaya devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Onlar istedi biz yaptık, mutluyuz, gururluyuz. Onların başarılarıyla gururlanmaya devam edeceğiz.” dedi.

Programda dereceye giren sporculara diplomalarını Başkan Salih Atakan Duran takdim etti.

Editör: Ergün Çelik