Sadece B Sınıfı Ehliyet yetmiyor Sadece B Sınıfı Ehliyet yetmiyor

"Sevgili Tireliler,
Dört yıldır birlikte yürüdüğümüz yolda ayrılık vakti geldi. İlçe kaymakamı olarak sizlere en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içinde oldum. Bu dört yılda Covid 19 Pandemi sürecini, İzmir Depremini ve 6 Şubat Depreminin sıkıntılarını yaşadık. Bu sıkıntılı ve zor günleri sizlerin desteğiyle, dayanışma ve birlik beraberlik içinde geçirdik.
Pandemi döneminde maalesef kayıplarımız oldu ancak sizin kurallara uyma konusunda gösterdiğiniz hassasiyet olmasa daha çok kaybımız olabilirdi. Deprem sonrası fedakarca yaptığınız yardımları, deprem bölgesine en hızlı ve yerine ulaşacak şekilde gönderdik. Yine deprem bölgesinden gelen depremzede kardeşlerimize evinizi, yuvanızı açtınız. Depremzede kardeşlerimize hep beraber elimizden geldiğince destek olduk.
Bu zor günlerde ilçemize katkı sağlayacak güzel işler yapmaya çalıştık. Bunlardan belki de en önemlisi devlet millet işbirliğiyle, TOSBİ tarafından sanayicilerimizin desteğiyle TOSBİ yerleşkesi içine yaptığımız Yüksekokul binası oldu. Burada öğrenim gören gençlerimiz iş başında eğitim görüp, hazır bir şekilde mezun olacaklar. Hem firmalarımıza hem öğrencilerimize hem de ilçemize katma değer sağlayacak bu okulumuz yeni öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.
Bir diğer önemli gördüğümüz konu Kaymakamlık Hizmet Binası yapım işi. Hizmete açıldığında vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak ve daha verimli bir hizmet sunumu sağlayacak. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet erişimi sağlayacak olan binamızın inşaatının yılsonunda bitmesi planlanıyor. 
İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık İstasyonu binamızı, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı öğrenci yurdumuzu bu dönemde hizmete açtık. 
Tarım alanında çok sayıda hibe desteğini ilçemize kazandırdık. Tarımsal eğitim çalışmalarımızla çiftçilerimizi bilinçlendirdik. Bu konuda Türkiye çapında örnek olacak çalışmalar yürüttük. 
Bağımlılıkla mücadele konusunda hem eğitim çalışmaları hem de kolluk kuvvetlerimizle önleyici çalışmalar yürüttük. Çok sayıda operasyon yaptık, yapmaya devam ediyoruz.
Çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlara ve dezavantajlı gruplara önem verdik. Okullarımızda sosyal, kültürel ve sportif çalışmalara ağırlık verdik. Gençlik merkezimizde ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde birçok alanda kurslar açtık. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ADEM ve SODAM merkezlerinde kadınlara yönelik destekleyici kurslar açtık.
Tüm bu hizmetlerin yürütülmesinde başarı ya da başarısızlık tek kişiye mal edilemez. Bu işleri yaparken ekip çalışmasına önem verdik. Tüm kurumlarla uyum ve iş birliği içinde kamu hizmetlerini yürütmeye çalıştık.
Dört yıllık çalışmamızda bize destek olan Sayın Valilerimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Başsavcılarımıza, Yüksekokul Müdürlerimize, Kurum Amirlerine, TOSBİ Müteşebbis Heyeti Başkan ve üyelerine, Siyasi Parti Temsilcilerine, Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Örgütlerine, Basınımıza, Hayırsever İş İnsanlarına ve siz değerli Tireli hemşerilerime çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun."
 

Editör: Ercan Çelik