Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çobanoğlu, vatandaşların bayramını kutlayarak kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun canlandığı, ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği ve kırgınlıkların giderildiği dini bir bayram olan Kurban Bayramı'nın önemine vurgu yaptı.

Kaymakam Çobanoğlu, insanların bu özel zamanlarda daha da bir araya geldiği, içten duyguların yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın buruk mutluluğunu içlerinde hissettiklerini ifade etti. Ayrıca, depremde yakınlarını kaybeden vatandaşların acılarını paylaşarak bayramlarını tebrik etti.

Çobanoğlu, Kurban Bayramı'nın dostlukların, birlik ve beraberliğin güçlendiği bir zaman olduğunu vurgulayarak, ülkenin huzur, güven ve mutluluğuna, karşılıklı dayanışma ve hoşgörü ortamının daha da güçlenmesine, tüm insanlık için barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Mesajının sonunda Tireli hemşerileri başta olmak üzere tüm halkın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerle kutlayan Kaymakam Çobanoğlu, saygı ve sevgilerini sunarak mesajını tamamladı.

Bakan Yumaklı, Tire Süt Kooperatifi’ni ziyaret etti Bakan Yumaklı, Tire Süt Kooperatifi’ni ziyaret etti
Editör: Haber Merkezi