Geçtiğimiz gün tren kazasında yaşamını yitiren İrfan Yakan, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze namazında kalabalık cemaat camiye sığmadı.

 

Ergün ÇELİK

 
TREN KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ >>


Derebaşı Köyü’nde bir hemzemin geçitten traktörle geçmek isteyen İrfan Yakan, trenin traktöre çarpması sonucu hayatını kaybetmiş, 49 yaşında ve sevilen biri olduğu için de ölümü Tire’de büyük üzüntü yaratmıştı.

Olayın ertesi günü İstiklal Mahallesi Öğretmen Sokak’taki evin önüne getirilen cenaze burada ailesi ve mahalleliden helallik alındıktan sonra Fadıloğlu Camii’ne götürüldü. Çevresi tarafından oldukça sevilen merhumun cenaze namazı için yüzlerce Tireli Fadıloğlu Camii’ne akın edince, cemaat camii bahçesinin dışına taştı.

Cenaze namazına katılan isimler arasında Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız, Tire Süt Kooperatifi ve İzmir Tarım Grubu Başkanı Mahmut Eskiyörük, HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik de yer aldı.

Cenaze namazının ardından Tire Asri Kabristanlığa defnedilen Yakan’ın acılı ağabeyleri , babası ve oğlu mezarın başında taziyeleri kabul ettiler.

HaberTire Gazetesi olarak bizler de İrfan Yakan ağabeyimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığımızı belirtir, kendisine yüce Allah’tan rahmet, ailesine de baş sağlığı diliyoruz. 

TREN KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ >>


Editör: Haber Merkezi