Ercan ÇELİK

Sağlık hizmeti alabilmesi için kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan, yaşlılara ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşlara sağlık hizmetini götürebilmek adına hayata geçirilen “Evde Bakım” hizmeti, Tire’de pek çok vatandaşın hayata bağlanmasını sağlıyor. Uygulama kapsamında doktor, hemşire, teknik ve bakım personelinden oluşan ekip, yatalak ve ihtiyacı olan hastaları evlerinde tedavi ediyor.

DURAN: “DUALARINI ALMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Uygulamayla ilgili açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “Yaşlılarımız başımızın tacıdır. Onlara hizmet etmek ve dualarını almak bizim için çok önemli bir husustur. Tire Belediyesi olarak, Büyük Şehir Belediyemizle beraber ortak yürüttüğümüz bu güzel projede, bina tahsisinin yanı sıra, araç ve personellerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Onların ayaklarına kadar giderek ücretsiz olarak devam edecek olan projeyle daha çok bakıma muhtaç vatandaşımıza ulaşacağız. Emeklerini esirgemeyen sağlık personellerimize bu kutsal görevden ötürü şükranlarımı sunuyor, tüm hastalarımıza acil şifalar ve uzun ömürler diliyorum.” Dedi.

Başkan Duran’dan Balık Pazarı’na ziyaret Başkan Duran’dan Balık Pazarı’na ziyaret

ALO 153

Evde bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlar “Alo 153” iletişim hattından detaylı bilgi alabilir ya da mesai saatleri içerisinde Tire Belediyesi Aşevi karşısında bulunan merkeze doğrudan başvurabilir.

ev4

ev5

ev2

ev3ev1

Editör: Ercan Çelik