Ercan ÇELİK
 

Hayati Okuroğlu, 100 Proje açıkladı Hayati Okuroğlu, 100 Proje açıkladı

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi arenada hareketlilik sürüyor. Tire’de aday çıkarmayan Demokrat Parti, CHP’nin adayı Hayati Okuroğlu’nu destekleme kararı aldı. Yönetimiyle birlikte Okuroğlu’nun programlarına katılan Ogün Kayalar, Tire’de bölücü olmamak adına böyle bir karar aldıklarını söyledi. Kayalar, açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü;

“Hayati Okuroğlu Tire için doğru kişidir. Kendisi hem iş hayatında hem de akademik hayatında rüştünü ispat etmiş, genç, çalışkan ve başarılı bir kardeşimiz. Göreve geldiğinde Tire için gövdesini taşın altına koyabilecek bir cesareti var. Tiremizin artık bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçimde oy bölen olmak istemediğimiz için böyle bir karar aldık.

Demokrat Parti olarak bu kararı almamızdaki en önemli sebeplerden biri de halkımızın daha iyi hizmet almasını istememiz. Maalesef geride bıraktığımız 5 yıllık süre içerisinde Tiremiz şuursuzca yönetildi. Bu şuursuzluğa bir son vermek için şahsım ve yönetimimle birlikte Hayati Okuroğlu’na destek vereceğiz. Köylüsüyle kentlisiyle tüm Tireli hemşerilerimiz bizim için çok kıymetli. Onların daha iyi yönetilen bir kentte yaşaması için hepimiz ‘Olur Olur’ diyoruz.”

Ogun2

Editör: Ercan Çelik