Ercan ÇELİK

Yerel seçim sürecinde son haftaya girilirken, Cumhuriyet Halk Partisi Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu, “Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında 100 Proje” başlığıyla proje lansman toplantısı düzenledi. Tire’de daha önce benzeri yapılmayan toplantıda, salon adeta doldu taştı. Ramada Otel’de gerçekleştirilen toplantıya CHP il yöneticileri, ilçe yöneticileri, muhtarlar, muhtar adayları ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.

Tire siyasetinde “Fake Hesap” rezaleti Tire siyasetinde “Fake Hesap” rezaleti

TANITIM FİLMİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Tireli müzisyen Celal Geçgin’in sunuculuğunu yaptığı lansman toplantısı İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Videograf Emirşah Develi tarafından adeta kısa film gibi hazırlanan CHP belediye meclis üyesi adaylarının tanıtım klibi yayınlandı. Meclis üyesi adaylarını, meslekleriyle birlikte tanıtan klip, salondakilerden büyük alkış aldı.

OKUROĞLU, 100 PROJE AÇIKLADI

Tanıtım filminin ardından sahneye çıkan CHP Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı ve program sonuna kadar enerjisinden hiçbir şey kaybetmeden 100 farklı projesini detaylarıyla anlattı. Okuroğlu’nun konuşması zaman zaman alkış ve tezahüratlarla kesildi.

Şehircilik, Tarım ve Hayvancılık, Sürdürülebilir Belediyecilik, Ulaşım, Sosyal Projeler, Kültür, Turizm, Spor ve Eğitim gibi kategorilerde tam 100 farklı proje anlatan Hayati Okuroğlu, toplantının sonunda katılan herkese teşekkür etti.

Lansman toplantısının ardından meclis üyesi adaylarını sahneye çağıran Hayati Okuroğlu, meclis üyeleri ve misafirlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

F9

F8

F7

F6

F5

F4

F3

F2

F1

Editör: Ercan Çelik