Tire CHP’de bir ilk: büyükşehir meclisine 4 üye Tire CHP’de bir ilk: büyükşehir meclisine 4 üye

Bu yerel seçim sürecinde şüphesiz Tire siyasetini en çok geren konuların başında özellikle facebook üzerinde açılan sahte hesaplardan yapılan paylaşımlar oldu. Neredeyse her gün yalan yanlış bilgilerle, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Tire siyaseti şekillendirilmeye çalışılırken, bir hesaptan yapılan paylaşım Cumhur İttifakı cephesinde büyük tepki yarattı. Arif Demirkan’ın sanayi esnafı ziyaretinde esnafın ağzından çıkan kelimelerin kesilip birleştirilerek Cumhur İttifakı Adayı Arif Demirkan aleyhinde kullanılması büyük tepki yarattı.

Söz konusu videoda konuşmaları kullanılan esnaf duruma tepki göstererek, “Böyle rezillik olamaz. Bu tamamen kurgu.  Böyle birşeyi ne Arif Başkan söyledi ne de Kadir Başkan, yapılan ayıp bir şey.” Dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Arif Demirkan, “Malesef ilçemizde siyasi ahlaka yakışmayan görüntülere şahit oluyoruz. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Salih Atakan Duran'a yakınlığı ile bilinen fake hesaplar sürekli olarak bizlere saldırıyor. Gerçekten bu durum karşısında üzülüyoruz. Liyakattan bahseden sayın Başkanın çevresi fake hesaplarla dolu. Seçimi kaybedeceklerini anlayan sayın Başkan ve ekibi çareyi fake hesaplarla sağa sola saldırmakta buluyor. Cumhur İttifakı olarak bu durumu kınıyor, kendilerini gerçekçi olmaya davet ediyoruz. Yorumu da değerli Tire halkına bırakıyoruz.” Dedi.

Fake

Editör: Ercan Çelik