Tire ilçe merkezinde bulunan Paşa Mahallesinin sakinleri tarafından yıllardır istenen ve hatta gerçekleşmesi için imza bile toplanan, iki caddeyi birbirine bağlayan ara sokak yolu nihayetinde açıldı ve hizmete girdi. 


BAŞKAN ÇİÇEK 2014 MAHALLELİYE SÖZÜNÜ VERDİ
Son olarak 2014 yerel seçimleri öncesi mahalle sakinlerine, yeniden seçilmesi halinde, yapacağı sözünü veren Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Zincirli Caddesi ve Ceritoğlu Sokağı birbirine bağlayan ve ulaşım noktasında önemli bir kestirme rolü görecek olan bağlantı yolunu yaptırdı. 


KESTİRME ARA YOLU İLE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK
Üzerinde özel mülk olan araziyi satın alan Belediye, mülkü yıktıktan sonra, her iki caddeyi kısa bir kestirme ara yol ile birbirine bağladı. Başta Salı günleri olmak üzere ulaşım noktasında mahalleliye büyük kolaylık sağlayacak olan yeni ara yol ve devamındaki Zincirli Sokak kilit parke taşı ile döşendi. Yaklaşık 500-600 metre kadar mesafe kilit parke taşı ile döşenerek kullanıma hazır hale getirildi. 


“TAYFUR ÇİÇEK SOKAĞI” DİYE YAZDILAR
Yolun yapılması için en çok çaba sarf eden mahalle sakini kişilerden olan Fikret Kuzulu isimli vatandaş, yıllardır özlemini kurdukları yolun yapılmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti. Başkan Çiçek’in 2014 yılında verdiği sözü tuttuğunu, bundan dolayı kendisine teşekkür ettiklerini söyleyen Kuzulu, bölgede yaşayan vatandaşlar olarak, yeni açılan ara sokağa Belediye Başkanının isminin verilmesini istediklerini belirterek, duvara “Tayfur Çiçek Sokağı” yazısı yazdılar.
 

Editör: Haber Merkezi