İzmir’de Karabağlar, Menderes ve Urla’ya kadar ulaşan ve yaklaşık 5 bin hektarlık alanın kül olmasına neden olan yangınlar, toplumun birçok kesimini harekete geçirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in #izmirküllerindendoğacak çağrısına İZELMAN Anaokulları’nda eğitim gören miniklerden de destek geldi.

Miniklerden önemli çalışma

İZELMAN anaokullarında eğitim gören minik öğrenciler, İZBAN’a binerek yolculara orman yangınları ve çevrenin nasıl korunması gerektiği hakkında bilgiler verdi, farkındalık yarattı.  Yolcular minik öğrencilerin aktardıklarını can kulağıyla dinledi.

"Değişimi çocuklardan başlatmalıyız"

Yapılan çalışma hakkında İzmir Gündemi’ne konuşan İZELMAN Genel Müdürü Burak Alp Ersen, “ Çocuklarımızın geleceğini korumak zorunda olduğumuz gibi, çocuklarımıza da bu bilinci aşılamalı ve toplumsal farkındalıklarını artırmak zorundayız. Şirketimiz bünyesindeki anaokullarında yapılan bu çalışma ile hem minik öğrencilerimizin sorumluluk bilinçlerini yükseltmek, hem de ulaştıkları insanların da farkındalıklarını artırarak #izmirküllerindendoğacak kampanyasına destek olmalarını istedik. Her zaman söylediğimiz gibi, toplumda bir şeylerin değişmesini istiyorsak bunu ilk önce çocuklarımızın sorumlu, bilinçli ve iyi eğitimli olmasını sağlayarak başarabiliriz” açıklamalarında bulundu.

Editör: Haber Merkezi