Sosyal medyada ve çeşitli internet sitelerinde, Tire'nin çöp sorunu olduğunu iddia eden paylaşımların ardından derhal harekete geçen Tire Belediyesi Basın Birimi, Tire'de çöp toplama konusunu halka sordu.



Yapılan paylaşımların kasıtlı ve karalama amaçlı olduğunu belirten Tire Belediyesi Basın Yayın Birimi, Tire Belediyesi Temizlik İşleri Birimi'nin çalışmalarını halka sordu. Tire'nin dört bir tarafından, farklı mahallelerden vatandaşlara mikrofon uzatan basın personeli, vatandaşa "Çöpleriniz düzenli toplanıyor mu?" "Temizlik işlerinden ve belediyeden memnun musunuz?" diye sordu. 



Her kesimden birçok vatandaşın konuştuğu videoda vatandaşın cevapları ise genel olarak olumlu oldu. Çöplerin düzenli olarak toplandığını ve temizlik işlerinden ve belediye yönetiminden son derece memnun olduklarını dile getiren vatandaşların bazıları, Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'e teşekkür ederek, tekrar kendisine oy vereceklerini söylediler.




Tire Belediyesi Basın Yayın Birimi, hazırladığı video haberi bugün basına servis etti. İşte vatandaşın gözünden Tire Belediyesi temizlik işleri...



HABER VİDEOSU:
Editör: Haber Merkezi