İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi, Tire’de dev bir asfaltlama hamlesi başlattı.

Ergün ÇELİK

Tire genelinde birçok cadde ve sokakta olumsuz hava koşullarından meydana gelen çukur, çatlat ve bozukluklar atılan büyük adımla giderilmeye başlandı. Adalet (Eski İtfaiye) Meydanı’ndan başlayan asfaltlama hamlesi, Bekleme Mevkii’nde son bulacak. İki ay gibi kısa bir süre içerisinde Tire genelinde toplamda 58 cadde ve sokağın düzenlenerek asfaltlanacağını belirten yetkililer, havaların mevsim normallerine dönmesiyle çalışmaların hız kazanacağını söyledi. 

SARDOĞAN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzbeton ekiplerinin yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan; “Kısa süre içinde Tire’de asfaltlanmayan yol kalmayacak” dedi. Sardoğan HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada; “ İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Tire Belediyesi arasındaki koordinasyonun tamamlanmasıyla Tire şehir merkezi, köy ve üretim yollarında hummalı bir çalışma başlattık.Şehir Merkezinde toplamda 58 cadde ve sokağın asfatlama çalışmalarına başladık. Halkımızın refah seviyesini yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

TİRE TARİHİNİN EN BÜYÜK HİZMET HAMLESİ 
Çalışmaların yerinde inceleyen Sardoğan, başlatılan çalışmaların Tire tarihinin en büyük hizmet hamlesi olduğunu söyledi. İlçeye getirilen hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Sardoğan; “ Bu hizmet hamlesini 86 mahalleyi kapsayacak şekilde genişlettik. İlçemize sağladığı katkılardan dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’na ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve ekibine teşekkür ediyorum. 64 yıl sonra kazanılan CHP Belediyesi, sadece hizmet parolasıyla halkımızın huzuru ve rafahı için çalışmalarını genişleterek sürdürecektir. 7 haziran genel seçimleriyle birlikte oluşacak CHP iktidarında, yereldeki hizmet anlayışına bağlı olarak genel politikalar eşliğinde halkımıza en üst seviyede yaşam standartları oluşturcağız” dedi.

STAT PROJESİNDE SONA GELİNDİ 
Büyükşehir Belediyesi’nin rutin çalışmalar dışında spora da büyük önem verdiğini vurgulayan CHP İlçe Başkanı Şenol Sardoğan yapılması planlanan Tire Stadyumu ile ilgili de açıklamalarda bulundu. 13 bin kişilik kapasitesi olan stat projesinin tamamlandığını belirten Sardoğan, ihale sürecinin başladığını belirtti. Tire Stadyumu dışında Tire’ye ve Gökçen’e birer halısaha yapılacağı, yapılacak olan halısahaların yerlerinin de belirlendiği öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi