Tire Belediyesi tarafından her yıl açılan iftar sofrası, bu yıl üç değişik noktada hizmet vermek için kuruldu. Her gün yüzlerce vatandaşa iftar yemeğinin verildiği çadırlarda, vatandaşın ilgisi üst seviyede.


Tire Belediye Basın

Tire Belediyesi Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilecek olan iftar sofrasında tüm hazırlıkları tamamlayarak Ramazan ayı süresince hizmet vermeye devam edecek. Tire Belediyesi tarafından, vatandaşlarımızın Ramazan ayında birlik ve beraberlik amaçlı iftarlarını açabilmeleri amacıyla ilçenin üç değişik noktasında her gün 600'ün üzerinde kişiye yemek verilmeye başlandı. Vatandaşların oruçlarını açabilmek amacıyla hazırlanan iftar yemekleri 4 çeşitten oluşuyor.

Tire Belediyesi'nin her Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere ramazan sevincini toplu olarak yaşamak isteyenleri buluşturduğu iftar sofraları, ilk gün vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Ramazan ayının, Müslümanlar için özellikle beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, "Yardımlaşma ve hoşgörü duygularının hat safhada olduğu Ramazan aylarında birlik ve beraberliği arttırmak ve sosyal yardımlaşmayı ön planda tutmak amacı ile Ramazan ayında iftar sofrası düzenledik. Amacımız burada ramazan sevincini hep birlikte yaşamak” dedi.
Editör: Haber Merkezi