Adını beğenmiyorsanız değiştirin… Ama artık inadı bırakında birleşin.Artık ilimiz olsun ,en az da iki milletvekilimiz olsun… Zor da değil aslında. Yıllardır özlemini çektiğimiz il sevdası da bitsin artık.

Yine kafalar karışmasın. Aklın yolu bir. Siyasetin taa içindekiler, siyaseti sadece kendi işlerinin yürümesi için yapanlar, duayenler, bürokratlar, sözü en çok geçenler şapkalarınızı çıkarın masanın üstüne koyun ve düşünün ne diyor bu yine bir dinleyin. Ne mi söylüyorum?..

İşte söyleyeceklerim.

Doyranlı, Kızılcaavlu ve Yeğenli’ye kadar olan TİRE-ÖDEMİŞ ilçe sınırlarını iptal edin.Kiraz dan Belevi’ye kadar uzanan koskoca bir bereketli ova 160 bine yakın bir nüfus potansiyeli. İki ilçenin birleşmesi sonucu olacakları bir düşünün. Gökçen tam ortada getirin il binasını Valiyi oraya, GÖKÇEN’in adını beğenmiyorsanız KÜÇÜK MENDERES yapın..Tire ve Ödemiş yerlerinde kalsın beldelere de dokunmayın. Müdürlük, amirlik şubeler daha ne varsa bürokrasi prosedürlerini  yayın ilçelere. Ne kaybedersiniz. Hiç kaybetmezsiniz  aksine çok şey kazanırsınız.

İşte size Nazilli örneği.. Bugün Nazilli Aydını geçmiş gibi. Cengiz Altınkaya neler yapmış Nazilli ye gidin görün bakalım. Peki Tire ve Ödemiş’in ne eksiği var Nazilli’den? Allah aşkına yapın bunu. Merkez bir alanda KÜÇÜK MENDERES ÜNİVERSİTESİ’Nİ  inşa edin, futbol kulüplerini birleştirin Tire Ödemiş karması ile EFE SPOR’u kurun. Küçük Menderes Havzası’nda tarihin devrimini yapın, adınız altın harflerle yazılsın dağlara, taşlara, ovalara. Herkes sizi minnetle ansın. Çocuklarımız ve onların çocuklarının geleceğini hazırlayın.Bunun plan ve projesini  yapmak ve planlamak benim işim değil zaten ona gücüm yetmez ama ben bu havzada yaşıyorsam,buranın ekmeğini yiyor suyunu içiyorsam geleceği düşünmek benimde acizane asli görevim olduğuna inanıyorum. Ege bölgesinin en bereketli topraklarında yaşıyorsak en huzurlu bizler olmalıyız. Üreticimizin,tarım ve hayvancılıkla uğraşanlarımızın yüzü gülüyorsa biz de mutlu olacağız.

Gelin adınızı tarihe yazdırın.

İnadı bırakın, inayetinizi yenin

Küçük Menderes adı ile il olalım

Haydi… Be ağabeylerim… ne duruyorsunuz  daha…