Ercan ÇELİK
 

Kurulduğu günden bu yana Tire’deki futbola eğimli çocukları yetiştirerek profesyonel futbol camiasına kazandırmayı amaçlayan Göztepe Tire Futbol Okulu öğrencisi 3 çocuk, Göztepe’nin kendi altyapısına seçildi.

2007 doğumlu Halil Mısıroğlu, Muhammed Emin Mısıroğlu ve Tuna Demircan, uzun zamandır Göztepe Tire Futbol Okulu’nda eğitim alıyorlar. Tire’de futbol camiasında, yetenekleriyle tanınan çocuklar, Göztepe’nin de dikkatini çekti ve Göztepe’nin kendi altyapısına alındılar. Bundan böyle Göztepe’nin kendi altyapısında lisanslı olarak sahaya çıkacaklar ve eğitilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Göztepe Tire Futbol Okulu yetkilileri, “Sistemli çalışmalarımız ve kaliteli antrenmanlarımız sonucunda bu başarıyı elde ettik. Amacımız öğrencilerimize futbolu tüm kurallarıyla doğru bir şekilde oynatmaya çalışmak ve daha fazla öğrencimizi İzmir Göztepe kulübüne yollamak. Tiremizden böyle öğrencileri yukarıları taşımak hem Tire için hem bizler için gurur verici. Tire Göztepe Futbol Okulu ailesi olarak çalışmalarımıza aynı şekilde tüm hızıyla devam edeceğiz."  

Editör: Haber Merkezi