Ligin ilk yarısında oynanan maçı Akhisarspor 2-0 kazanmış ancak maça yaşanan tartışmalar damga vurmuştu. Maç öncesi takımda cezalı oyuncu bulunmazken; Manisa maçında sakatlanan ve çekilen filmler neticesinde ayağında çatlak tespit edilen Erdem, Akhisar maçında oynayamayacak.

Bilardonun şampiyonu Hüseyin Koçyiğit Bilardonun şampiyonu Hüseyin Koçyiğit

DEVA PARTİSİ’NDEN ZİYARET

Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Fatma Yıldırım ve ekibi, Tirespor`un son çalışmasına katılarak destek mesajları verdi. Oyunculara hitaben bir konuşma yapan Yıldırım seçimi kazanmaları halinde spor alanındaki projelerine dair bilgiler verdi. Konuşmaların ardından Tirespor II. Başkanı ve Teknik Sorumlusu Mustafa Memişoğlu Tirespor Kulübü adına başkan adayı Fatma Yıldırım'a Tirespor forması hediye etti.

TİRSPOR’DAN TARİHE ATIF

Tirespor Kulübü Basın Sözcüsü ibrahim Gülșen, Hafta sonu oynanacak Akhisar maçıyla ilgili şöyle konuştu; “Hazırlıklarımızı tamamladık. Hepimiz büyük bir inançla maç saatini bekliyoruz. Tüm sporseverleri pazar günü saat 14.00'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynayacağımız Akhisar maçına bekliyoruz. Tirespor Kulübü olarak Akhisar maçına 1973/74 sezonunda giyilen formamız ile çıkarak o güzel günleri tekrar yaşamak adına özlemimizi ortaya koyacağız.”

Editör: Ergün Çelik