28-29 Nisan 2018 Tarihlerinde TOSBİ Sponsorluğunda KT&G Konferans Salonunda 2009-2010-2011 doğumlu çocuklar için Satranç Turnuvası, 2012-2013 doğumlu çocuklar için Satranç Şenliği düzenlenecek.
Etkinlik Anaokulu öğrencileri için düzenlenen satranç şenliğini kapsaması ile Tire’de bir ilki içinde barındıracak. TOSBİ tarafından 23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Satranç Turnuvası ve Satranç Şenliği için Türkiye Satranç Federasyonu Tire İlçe Temsilcisi Egemen Bökü yaptığı açıklamada "TOSBİ yetkililerinden tarafımıza Satranç için Tire’de ne yapabiliriz sorusu ile yola çıkarak bu güzel etkinliği planlamış bulunmaktayız. 


2009-2010-2011 yaş kategorisi dışında Tire’de ilk kez Anaokulu Öğrencileri için Satranç Şenliği düzenleyecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Turnuva Sayımız artmakta ve yoğun talep görmektedir. Geldiğimiz noktadan mutluluk duymakla beraber daha iyilerini hak eden çocuklarımıza bunu sağlamak için çalışmalarımız artarak devam edecektir. Başta TOSBİ Bölge Müdürü Galip Kılınç ve TOSBİ Bölge Müdür Yrd Gülcan Carlı olmak üzere tüm TOSBİ yetkililerine satranç sporuna verdikleri destek için çok teşekkür ederim." 


28-29 Nisan 2018 tarihlerindeki TOSBİ 23 Nisan Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası ve Satranç Şenliğine başvurular okullar aracılığıyla yapılacak.
 

Editör: Haber Merkezi