Son haftalardaki düşüşünü geçen hafta kendi evinde aldığı Kırıkhan Spor galibiyetiyle durduran Tire 1922, bu hafta da deplasmanda Manavgat Spor’u 2-1 yenerek zirve yolunda emin adımlarla ilerlediğini göstermiş oldu.

 

Takımımız Tire 1922 bu hafta ligin güçlü takımlarından Manavgat Spor’un konuğu oldu. Ev sahibi takım Manavgat, sahaya Veysel, Fikret, Deniz, Reşit, Şerif, Aykut, Feyyaz, Baran, Ömer, Oğuz ve  Fatih ile çıkarken, Tire 1922, Samet, Aykut, Serhat, Fatih, Taha, Hakan, Mert, Can, Özcan, Feyyaz ve Fatih ile çıktı.

Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf Tire 1922 maça hızlı başladı.  Aykut ve Mert Hakan ile net pozisyonlardan yararlanamadı.Tire 1922, İkinci yarıya daha istekli basladi ve Özcan’ın ortasında Can Parlayan topu ağlara gönderdi. 1-0. Rakip takım Manavgat’ın da 5 dakika içinde 2 golü ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Ardından penaltı kazanan Manavgat Spor, bu fırsatı gole çevirmeyi bildi ve durum 1-1 olarak eşitlendi.

Oyuna ikinci yarıda giren Muhammet Ali Aydın, rakip takımın savunma hatasında topu iyi takip etti ve defansın yoğun çabasına rağmen 88. Dakikada topu ağlara gönderdi ve skoru belirleyen isim oldu. 5 dakikalık uzatmada ise gol sesi gelmedi ve maç 1-2 lik skorla sona erdi.

 

3 MAÇ 9 PUAN

Maçın ardından HaberTire Gazetesi’ne konuşan Teknik Direktör İskender Eroğlu, “Üst üste 2 maç mağlup olduktan sonra tüm futbolcu kardeşlerimizle toplantı yaptık ve bu toplantıda kendimize “3 maç 9 puan” diye bir hedef koyduk. İlk hafta Kırıkhan’ı yendik. Manavgat’ı da yendik. 9 puanı alarak hedefimize ulaşmak için önümüzde bu haftaki İstanbul Spor maçı var. Ondan sonra önümüzü göreceğiz. Manavgat maçı zor bir maç oldu. Manavgat iyi bir takım. Puan tablosunda da iyi bir yerdeydi. Bunu aştık. Şimdi İstanbul Spor’u bekliyoruz. İstanbul Spor’un da çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz. İyi ve etkili oyuncuları var. Ama biz de iyi bir takımız. Evimizde iyi futbol oynuyoruz.” Dedi.

 

EROĞLU TARAFTARI DESTEK OLMAYA ÇAĞIRDI

Önümüzdeki hafta ligin yine güçlü takımlarından İstanbul Spor ile Tire Dört Eylül Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Tire 1922 için bu maç son derece önemli. Manavgat maçı sonrası yaptığı açıklamada taraftara seslenen Teknik Adam Eroğlu, “Mutlaka ve mutlaka taraftarın bu hafta sahayı tıklım tıklım doldurması ve takımını desteklemesi lazım. Taraftarıyla birlikte bu takım inşallah şampiyonluğa gidecek.” Dedi.

Teknik Direktör Eroğlu, açıklamasının sonunda geçtiğimiz hafta safra kesesi ameliyatı olan Tire Belediye Başkanı ve Tire 1922 Onursal Başkanı Tayfur Çiçek’e de geçmiş olsun dileğinde bulunarak acil şifalar diledi.






Editör: Haber Merkezi