Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Tire 1922, kamp dönemindeki ilk hazırlık maçında İzmir’in köklü kulüplerinden Altay ile karşı karşıya geldi.


Tire Belediye Basın


3. Lige yeni yükselmesine rağmen, oldukça tecrübeli bir ekiple karşılaşan Tire 1922, maçta üstün olan taraf olmasına rağmen rakibini geçemedi. Bozdağ’da oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi. Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Tire 1922 Teknik Direktörü İskender Eroğlu: ‘’ Maçta üstün olan taraf bizdik. Son vuruşlarda daha dikkatli olabilseydik maçı farklı kazanabilirdik. Kadroda bulunan oyuncularımızın hemen hemen hepsini görme şansımız oldu, önümüzdeki haftalarda daha çok çalışıp lige en iyi şekilde başlayacağımızı düşünüyorum. Hazırlık maçı olmasına rağmen bizleri burada yalnız bırakmayan Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Öncü Salça Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kozlu, kulüp yöneticilerimiz, değerli ağabeylerimiz ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

ÖNCÜ SALÇA TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Geçtiğimiz sezon Tire 1922’nin 3.Lige çıkmasında önemli rol üstlenen Öncü Salça Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kozlu maçın ardından oyunculara barbekü partisi verdi. Yeni sezonda da takımın yanında olacağını belirten Fahrettin Kozlu yeni sezon öncesi teknik heyete ve oyunculara başarı diledi.

 

Editör: Haber Merkezi