Ercan ÇELİK

Tire Tayfur Çiçek Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya, Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tire 1922 Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü ve çok sayıda vatandaş izledi.

Tire taraftarının kenetlediği maç oldukça heyecanlı ve coşkulu bir atmosferde geçti.

Taraftarın tezahüratları ve Tire Belediye Bandosunun marşları eşliğinde sahaya çıkan Tire 1922, ilk dakikalardan itibaren ortaya koyduğu istekli oyunun ilk meyvesini 12. Dakikada Gökhan’ın golüyle aldı.

İLK YARIDA 5 GOL

Dakika 18’de Gökhan’ın şutu tekrar fileyle buluştu ve skor 2-0 oldu. Dakika 20’de ise Sergen Yakupçebioğlu’nun muhteşem şutu ağları buldu ve durum 3-0 oldu.

Bu dakikadan sonra maçın kontrolünü biraz yitiren Tire, 31. Dakikada Bertuğ’un vurduğu şutu ağlarında buldu. 3-1. Dakika 39’da ise Uğur Gezer’in golüyle durum 3-2 oldu. Golün ardından tekrar kontrolü ele alan Tire 1922, pek çok gol pozisyonu yakaladı. Bu pozisyonların sonuncusu ise dakika 86’da Gökhan’ın golüyle taçlandı. Maç 4-2 sona erdi.

Ligi 4. Sırada bitiren Tire 1922, play-off’u garantiledi.

TANRISEVEN: “SÜRPRİZ OLMADI”

Maçın ardından HaberTire’ye konuşan Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Tiresporu tebrik ediyorum. Zaten bugün çıkmalarını bekliyorduk. Bizim için sürpriz olmadı. Bizim için sürpriz olan Demirspor ile karşılaşacakken Diyarbakırspor ile karşılaşacağız. Tiremiz her geçen gün daha güzel oynuyor. Temennimiz play-off sonrası ikinci lige çıkmak. Bu stada ve bu seyirciye bu yakışır. Takıma güveniyorum. Hem kulüp başkanımızı, hem sporcuları tebrik ediyorum. Play-off yolunda da takımımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

SARAYKÖYLÜ TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Maç sonrası HaberTire’ye konuşan Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü, “Sezon başında beraberliklerle başladık. Hiçbir zaman ümidimizi yitirmedik. Her zaman takımımızın arkasında durduk. Sporcularımızla, teknik heyetimizle sürekli toplantı halindeyiz. Kendilerine güvenimizin sonsuz olduğunu söyledik. Onlar da bizi yanıltmadılar. Play-off potasındayız. Beşinci olacağımızı düşünüyorduk, dördüncü olduk. Artık Tire halkında bize destek vermelerini bekliyoruz. Cuma günü muhtemelen 15:30’da Diyarbakırspor gelecek. Bu maçta tüm Tire halkını stadyumu doldurmaya davet ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi