Deplasmanda İki kez öne geçen kırmızı beyazlılar maç sonunda sahadan mağlup ayrıldı. Karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek de şeref  tribününden izledi. 

Maçtan önce her iki takım oyuncuları üzerinde “Türk Milleti’nin ve Emniyet Teşkilatımızın Başı Sağolsun” yazılı pankartla sahaya çıkarak teröre ortak tepki gösterdi. Maçtan önce Kayseri’de meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Maça etkili başlayan Tire 1922 Spor etkili oyunu ile  26. dakikada Gökhan’ın golüyle öne geçti, 42. Dakikada Rakip Manisa Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği atakta topla buluşan Ali durumu eşitledi. Bu golden bir dakika sonra Tire 1922 Spor, Melih’in attığı şık golle ilk yarıyı 1-2 önde kapattı. İkinci yarıda ise karşılıklı gol arayan iki takım dan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 65. dakikada Ali’nin golüyle durumu 2-2 yaptı. Karşılaşmada skoru belirleyen gol 81. dakikada Semih’ten geldi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

 

Bu sonuçla Tire 1922 ilk yarıyı dokuzuncu sırada 22 puanla kapattı.Tire 1922 İkinci yarıya 15 Ocak’da Kocaeli deplasmanında derincespor maçı ile başlayacak.Teknik direktör arayışlarını da sürdüren Tire 1922 devre arasında yapacağı sürpriz transferlerle ikinci yarıya hızlı girmeye hazırlanıyor. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire 1922 Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü” Biz bu devrede iyi oynamamıza rağmen istemediğimiz sonuçlar aldık. Bu sonuçlardan gerekli dersleri çıkardık. Eksiklerimizi tespit ettik. Hedefimizde şaşma yok.Teknik Hoca arayışlarımız sürüyor.İnşallah İkinci yarıda Farklı bir Tire 1922 saha da olacak ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz”dedi

Editör: Haber Merkezi