GRUP MAÇLARI BİTTİ
6 Mart Pazar günü, Tire Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve saat 13:00’de başlayan müsabaka, aynı saatlerde futboldaki temsilcimiz Tire 1922’nin de müsabakasının olması sebebiyle, voleybolcularımızın müsabakasına az sayıda seyirci takip etti.

SON MAÇI DA “3-0” ALDILAR
Karşılaşmaya oldukça moralli ve motive çıkan filenin sultanları, müsabakanın başından sonuna üstünlüğü ellerinde tuttular ve prestij müsabakasının da hakkını vererek, salondan “3-0” galip ayrıldılar. Tüm oyuncuların coşkulu bir oyun sergilediği müsabakada set sonuçları ise şöyle oldu: Birinci set “25-14”, ikinci set “25-21”, üçüncü set “25-10”. 

ÇIBIK VE ÖĞRENCİLERİ BAŞARININ DEVAMINDA KARARLI
Başarılı voleybol koçu Şaban Çıbık ve öğrencileri, mücadele ettikleri profesyonel ligde, ilk sezonları olmasına rağmen, önemli bir başarıya imza attılar. Çıbık ve öğrencileri, başarıyı burada bırakmamaya kararlı. Yakında başlayacak olan, tarafsız sahada oynanacak, 4’lü play-off gurup müsabakalarından da başarı ile çıkmak ve üst play-off turlarına kalma amacında olan sultanlar, her zamanki gibi sultan gibi çıkıp, sultan gibi galip gelecekler.

Editör: Haber Merkezi