Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, gelecek sezon futbol takımıyla birlikte bayan voleybol takımının da 3’ncü Lig’de mücadele edeceğini söyledi

 

Tire 1922 Futbol Takımı Kulüp Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tire’yi spor kenti yapacaklarını söyledi. Maltepe mevkiinde yapılacak yeni stadyumun ihalesinin kısa bir süre önce gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Çiçek,” toplam 43 bin metre kare alana inşa edilecek, 14 bin kişilik yeni stadyumumuz tamamlandığında standartlara uygun modern bir tesise kavuşacağız. Artık, birçok spor organizasyonu Tire’de gerçekleştirilecek” dedi. Gelecek sezon futbol takımıyla birlikte bayan voleybol takımının da 3’ncü Lig’de mücadele edeceğini müjdelen Çiçek, “Bayan voleybol takımımızın 3. Lig’de mücadele etmesi için Voleybol Federasyonu ile temaslara başladık. Bayan voleybolunda Tire’den yeni yıldızlar çıkaracağız. 3. Lig’de, hem futbol hem de voleybol takımımız ile mücadele edeceğiz. Hafta sonları sporseverler açısından son derece renkli geçecek” diye konuştu.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Tire 1922’nin, yeni sezonu Temmuz ayının başında açacağını kaydeden Çiçek, “Transfer çalışlarımız belirlediğimiz program çerçevesinde sürüyor. 6 kiralık isimle yollarımızı ayırdık. Bizde başarılı bir sezon geçiren Mert Hakan’ın piyasa değeri yükseldi. Kendisiyle tekrar çalışmak isteriz. Benzer isimlerle oturup, konuşacağız. Yeni isimlerle de görüşüyoruz. Henüz imza aşamasına gelmedik. Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız play-off’u, bu yıl şansa bırakmayacağız. Gruptan şampiyon olarak çıkmak istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi