Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde bir inşaat firması ile reklam anlaşması yapan ve Başkan Sarayköylü'nün de adını kullanan şahıslar 10 bin TL para almışlar ve bunun karşılığında makbuz veremeyeceklerini çünkü Sarayköylü 'nün makbuz kesmediğini dile getirmişlerdi .

Reklamveren inşaat firmasının makbuz ısrarı ve belediyeden yetkili başka personelleri devreyı sokması sonrası firma yetkilileri Mutlu Sarayköylü'ye ulaştılar ve olay ortaya çıkarıldı. Bunun üzerine Mutlu Sarayköylü, şahıslar hakkında hukuki işlem başlattı. 

Olayın duyulmasının ardından parayı alan kişilerle firma sahiplerini yüzleştiren Sarayköylü bu olayla ilgili hukuki mücadeleyi başlatacağını söylemişti .

Konu ile ilgili açıklama yapan Sarayköylü " Ben Tire 1922'nin kulüp başkanıyım aynı zamanda belediyede çalışıyorum. Yaptığım bütün işler resmidir, açık ve şeffaftır. Bu ve benzeri şekilde adımı kullanan hiç kimseye itibar edilmemesini rica ediyorum. Bahsi geçen kişiler ile ilgili suç duyurusunda bulundum, Yüce türk adaletine güvencim tam" dedi. Sarayköylü iki isimden birinin belediye çalışanı olduğunu da belirterek söz konusu kişinin de işten çıkarıldığını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi