Başkan Okuroğlu, belediye personeliyle bayramlaştı Başkan Okuroğlu, belediye personeliyle bayramlaştı


Tire’nin tanıtımı için Tire Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi tarafından hayata geçirilen ödüllü proje: “ Tire Beşi Bir Yerde” , Tire’nin tarih, kültür, gastronomi, doğal güzellikler ve imza değerlerini anlatıyor.


Tire’nin kültür ve sanat ile kendine özgü değerlerini ön plana çıkarıp, ilçenin birçok alanda tanıtımını yaparak katma değerini yükseltecek olan ödüllü projenin bilgilendirme sunumu Tire Belediyesi Kültür Salonu’nda yapıldı. Tire Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Hızlı ve Yaşar Üniversitesi öğretim üyeleri ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen programda, ödül alan projenin sorumlu öğrencileri Gizem Çapacı, Nurten Gökçeoğlu ve Ecem Onukar, sunumlarıyla katılımcıları bilgilendirdiler.

bes


Moderatör öğrenciler: “Tire için sürdürülebilir kalkınmayı sürekli kılarak bu kalkınma üzerinden 2015 yılında Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri arasından Hedef 11: Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar / 11.4. Dünyanın kültürel ve doğal mirasının korunması ve gözetilmesi çabalarının artırılması” amacı seçilerek Tire için bir halkla ilişkiler kampanyası düzenlenmiştir.(Tire Salı Pazarı)’ni holistik bir biçimde bu beşliyi BM Hedef 11 ve 11.4 kapsamında kamuoyuna tanıtmayı amaçlamaktadır.” diyerek projenin önemine dikkat çekti.


Tire Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Hızlı, projeden sorumlu öğretim üyeleri ve öğrencilere çiçek ve hediye takdim etti.

bes3

bes2

Editör: Ercan Çelik