“Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar.”
        Değerli okurlar hepimizin çoluğu çocuğu var hepimiz anne, babayız. Bu günlerde ağzı olanın yorumladığı konuştuğu, eline kalemi alanın yazıp çizdiği şu çocuk istismarına af getiren kanun teklifi var; o teklife tek cümle ile yanıt verilebilir;  O cümle de “YAZIKLAR OLSUN” 

        4721 Sayılı Türk Medeni kanununda 17 Yaşındaki bir birey Anne babasının rızasıyla, zorunluluk olması halinde 16 yaşında mahkeme kararıyla evlendirilebilmekte iken bu gün bu yasanın çıkarılma nedeni 15 yaş ve altı kız çocuğunu alıkoymak veya istismar etmek suretiyle ceza alanları affetmekten başka hiç bir şey değildir. Siz gelin zorunlu eğitim çağını 18-19 yaşına getirin ondan sonra da devlet olarak 15 yaşındaki çocuğu evlendirin bu nasıl bir yönetmedir, burası bedevi çadırı değildir beyler anlı şanlı koskoca Türkiye Cumhuriyetinin makamlarını has bel kader işgal etmekte olduğunuzu unutmayınız. 

        15 yaşındaki bir birey İlköğretim çağında bir bireydir, bu bireyin rızası olmaz, olamaz, 17 yaşında dahi rızayı anne babaya bırakan yasa varken 15 yaşındaki bireyin rızasından bahsederken sayın bakan “Küçüğün rızası” ifadesini asla kullanamaz, eğer kullanırsa yazıklar olsun o bakana temsil ettiği makamın bilince değildir. Sayın bakan derhal ekranlar karşısına çıkıp bu ifadesinden dolayı bu milletten özür dilemelidir. Şu anda siyasi kalemşorlar 15 yaş ve altındaki çocukların bedeni üzerinden siyaset yürütmektedir, onları lanetliyorum. Beyler siyasi irade 15 yaş ve altındaki çocukları istismar edenleri 8 yıllık cezadan kurtarsın diye seçilip iş başına getirilmemiştir. Bu yasa teklifini hazırlayıp getiren meclisten geçmesinde emeği olan tüm bakan ve milletvekillerine sesleniyorum. “sizin 15 yaş ve altındaki yavrulara cinsel istimrarda bulunan sapıkları cezaevinden kurtarmaktan daha mühim vazifeleriniz, bu ülkenin bu sapıklardan daha büyük sorunları var, işinizin hakkını verin.” Bu yasanın Resmi gazetede yayınlanıp yürürlüğe girmesinden hiç mi hicap duymayacaksınız? 15 yaş ve altındaki kız çocuklarını istismar eden sapıklar o suçu işlerken zaten o cezayı göze almış olmaları gerekmiyor mu? Bu tür suçluları ve suçluları geçit verdiğiniz sürece suçla mücadele edemezsiniz. Bu yasanın savunucuları sizin hiç mi çocuğunuz yok siz 15 yaşındaki bir kız çocuğunun masumluğunu hiç mi yüzlerinde görmediniz? Yazıklar olsun Tanrı size lanet etsin. Şayet kanunlar ve hukuk bu şekilde delinerek çocuklarımızı koruyamayacak statüye getirilecekse herkes kendi çocuğunu korur ve bireysel olarak alınan önlemler toplumu nerelere sürükler varın bunu da siz düşünün. 18 yaşından küçük bireylere alkol ve sigara satışına yasak getiren bir devletten küçüğün rızası moduna getirilen devlette emeği olanlara teşekkür mü bekliyorsunuz? Kusura bakmayın beyler siz bu davranışınızla sadece bedduayı hak ediyorsunuz. Nasıl bir tahsil terbiye gördünüz ki küçük ve rıza sözcüklerini yan yana getirebiliyorsunuz? Şaşmamak elde değil.
   

    Toplumsal huzurun sağlandığı günlere kavuşmak dileğiyle, hoşça kalın, sağlıkta kalın.