Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde endüstriyel yapıların çelik konstriksiyon, teknolojik ve mekanik imalatlarını yapan Viba Grup, son zamanlarda artan motosiklet kazalarına karşı bir sosyal sorumluluk ortaya koydu. Fabrika bünyesinde çalışan ve motosikleti olan personeline duyuru yapan Viba, tüm personelin motosikletlerine bakım yaptırdı. Özelllikle güvenlik için son derece önemli olan far, sinyal gibi elektrik aksamlarını kontrol ederek, tüm bakımları yapılan motosikletler tekrar sahiplerine teslim edildi.

Motosiklet sürücüsü personele ayrıca güvenlikleri için kask hediye edildi. Bu anlamlı davranış kapsamında tüm masrafları firma sahibi Halil İbrahim Kader üstlenirken, VİBA Grup’un bu davranışı, personel ve motosiklet camiasından da takdir aldı.

 

TİRE MOTOSİKLET KULÜBÜ TEŞEKKÜR ETTİ

VİBA Grup’un bu hareketini son derece anlamlı bulduğunu belirten Tire Motosiklet Kulübü Başkanı Ercan Çelik, “Maalesef motosiklet kazalarının birçoğu ölümle ya da ciddi hasarlarla sonuçlanıyor. VİBA Grup, bu ölümlerin önüne geçmek için bir dokunuş yaptı ve personeline kask dağıttı. Tire Motosiklet Kulübü olarak bu davranışın tüm kurum, kuruluş ve işletmelere örnek olmasını diliyoruz. ” Dedi.

 

VİBA GRUP HAKKINDA

VİBA 1989 yılında Türkiye’de yeni gelişmekte olan Kayar Kalıp Teknolojisi ile Viyadük, Baca (Betonarme), Çimento Siloları ve Yüksek İrtifalı Betonarme yapıları konusunda yılların tecrübesine sahip inşaat mühendisleri tarafından kurulmuştur.

Uzun yıllar boyunca Kayar Kalıp teknolojisi ile Otoyollarda Viyadük inşaatları, Çimento Sektöründe Klinker ve Çimento Depolama Siloları, Enerji sektöründe Betonarme Bacalar ve Kontrol Kuleleri gibi birçok başarılı projelere imzalar atılmıştır.

2006 yılı itibari ile İzmir Tire Organize Sanayi Bölgesinde kurulan, 5.000 m2 kapalı alana sahip, imalat fabrikası ile beraber, endüstriyel yapıların çelik konstrüksiyon, teknolojik & mekanik imalatlarında başarılı bir performans sergilemektedir. 2013  yılında ise sektördeki payını arttırma amacıyla yeni devreye aldığı 5000 m2 kapalı üretim alanı ile de aylık üretim kapasitesini arttırmıştır. Böylece toplamda 10.000 m2 kapalı alanda, aylık yaklaşık 900 ton yapısal çelik ve 300 ton mekanik üretim kapasitesine ulaşarak, yapmış olduğu imalatlar ile hitap ettiği sektörlerin ihtiyaclarını daha iyi karşılayacak hale gelmiş bulunmaktadır.




Editör: Haber Merkezi