Kaymakam Tanrıseven, Tire halkının kendine yakışır bir biçimde devlet büyüklerimizi ağırladığını kaydetti. Kaymakam Tanrıseven'in mesajı şöyle:

"Cuma günü, Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı Tire'de ağırlamanın coşku ve mutluluğunu yaşadık. Tarihte ilk kez Tire, hem Devlet Başkanımızı hem de Başbakanımızı birlikte misafir etti. Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı dinlemek için miting meydanını dolduran Tireli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tireliler, miting boyunca coşkularını hiç eksik etmediler.

Devlet büyüklerimizin ziyareti sırasında seferber olan kamu kuruluşlarımıza, özellikle Jandarma ve Emniyet Personelimize de teşekkür ediyorum. Kamu kuruluşları ve Kolluk kuvvetlerimiz görevlerini eksiksiz yaptılar.

Aynı şekilde bu ziyareti 'Memleket Meselesi' olarak görüp seferber olan Tire Belediye Başkanına, AKPARTİ, CHP, MHP Teşkilatlarına, Muhtarlarımıza, Ziraat Odası, Tire Süt Kooperatifi ve sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür ediyorum. Keza üçüncü büyük tesisini Tire'ye kazandıran Sütaş Firması yöneticilerini de kutluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın hizmete koyduğu Sütaş Entegre Tesisleri ilçemizin ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır.

23 Aralık 2016 günü Tire'nin tarihine geçecek önemli bir etkinliğe sahne oldu. Topyekun Tire olarak çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Kendine yakışır bir biçimde Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı ve Bakanlarımızı karşılayan Tirelileri ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."

Editör: Haber Merkezi