Satışa sunulan yılbaşı özel çekiliş Milli Piyango biletleri, Tire’nin sabit ve seyyar bayilerinde ayrıca Tire PTT Müdürlüğü gişelerinde vatandaşları beklemekte.


Yılbaşı denilince ilk akla gelen şeylerinden biri ‘yılbaşı bileti’ ve bu biletle kazanılacak olan büyük ikramiye olur. Her yıl, belirlenen rekor ikramiye ve diğer ikramiyeler için özel yeni yıl çekilişi düzenleyen Milli Piyango İdaresi, bu yıl da yine tüm hazırlıklarını yaptı. İkramiye miktarlarını belirledi. Biletleri basıp, yurdun dört bir yanında sabit ve seyyar bayilere dağıttı. 

BÜYÜK İKRAMİYE 50 MİLYON TL
Bu yıl ki büyük ikramiye, geçen yıl olduğu gibi yine; 50 milyon TL. Herkesin hayalini kurduğu bu büyük ikramiyeye sahip olabilmeniz için öncelikle en az bir adet Millİ Piyango 2015 yılbaşı özel çekiliş biletinden almanız gerekmekte. Milli Piyango İdaresi’nin bastırdığı yüzbinlerce özel güvenlik işaretlerine sahip yılbaşı bileti, ana bayiler ve oradan da sabit ve seyyar bayiler ve PTT gibi bazı kurumlar aracılığı ile vatandaşa ulaştırılacak. 

BİLET FİYATLARI; 50, 25 VE 12.5 TL
Tam biletin 50 TL, yarım biletin 25 TL, çeyrek biletin ise 12,5 TL’ye satılacağı 2015 yılbaşı çekiliş biletlerinin talihlileri, yılbaşı gecesi yapılan çekilişle belli olacak. Bu yıl büyük ikramiyenin yanı sıra; 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 5 adet de 500 bin lira gibi ciddi sayılabilecek miktarlar da ikramiye olarak verilecek. Milli Piyango biletlerinin fiyatları ise ülke şartlarına bakılırsa biraz yüksek. Ancak bilet alarak zengin olma hayaline bir adım daha yaklaşacak olan vatandaş yılbaşı biletlerine oldukça rağbet ediyor. 

TALİH KUŞU BELKİ DE SİZİ SEÇER !
Bilet almak ve yılbaşında bu heyecana dahil olmak isteyen vatandaşlar, yılbaşı biletini ilçemiz Tire’de de rahatlıkla bulabilir. Sabit ve seyyar bayilerin yanı sıra, son yıllarda sadece yılbaşı çekilişlerinde bilet satışı yapan PTT şubeleri de yılbaşı bileti satın alabilir. 
Kazandırdığı irili ufaklı ikramiyelerle talih kuşunun yeni adresi haline gelen Tire PTT şubesi, bu sene de Tireli vatandaşların başına talih kuşu kondurmak için biletleri satışa sunmuş durumda.

Editör: Haber Merkezi