27 yıldır Kurtuluş Mahallesi, Site Caddesi’nde oturan ve uzun yıllar sanayi mevkiinde Celal Bayar Bulvarı’nda bakkal işletmeciliği yapan 46 yaşındaki Semiha Karaca, “hizmet vermeye geliyorum” diyerek çıktığı muhtarlık yolunda oldukça iddialı olduğunu belirtti.

Emekli olan Karaca ayrıca Bakkallar Odası Yönetimi’nde hizmet veriyor. Evli ve 2 kız çocuk annesi olan Karaca, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Mahallemizin bir bayan eline ihtiyacı var. Neden olmasın, bende varım, yaparım, kendime güveniyorum diyerek Muhtar adayı olmaya karar verdim. İşimin gereği tanınmam ve aktif olmayı sevmemden dolayı, mahallemizin sorunları çözeceğime başaracağıma inanıyorum”

Kızlarının arkasında tam destek olduğunu belirten Karaca, açıklamalarının devamında şöyle konuştu; “muhtar olmaya geliyorum mahallemizi güzelleştirmeye geliyorum. Bu konuda kendime güveniyorum. İstedikten sonra yapamayacağım hiçbir şey yoktur. Kurtuluş Mahallesi’ni Tire’de örnek mahallelerden biri haline getireceğiz. Bu süreçte esnaf arkadaşlarımın ve mahalle sakinlerimin desteklerini bekliyorum. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi