Tire’de uzun yıllar başarılı bir şekilde Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten ve bir süre önce Ödemiş’e tayin olan Fatih Kiremitçi, yaptığı yazılı açıklamayla HaberTire Gazetesi çalışanlarının gününü kutladı. Tire’de görev yaptığı süre boyunca hem basın mensuplarıyla hem de vatandaşla ilişkilerini en üst düzeyde tutan başarılı müdür Kiremitçi,  Ödemiş’te de adından sıkça söz ettiriyor. Fatih Kiremitçi, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü’nden servis ettirdiği yazılı açıklama;

“Halkın doğru haber alma hakkı için her şartta ve her tehlikeyi göze alarak mücadele eden basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Anlamlı davranışından duyduğu memnuniyeti dile getiren HaberTire Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik, Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi’ye teşekkür etti. Kiremitçi’den övgü dolu sözlerle bahseden Çelik; “Fatih Müdürümüzle Tire’de uzunca bir süre çalışma imkanı bulduk. Bu süre içerisinde hem kendisiyle hem de kurumuyla uyum içinde çalıştık. Kendisi bize her konuda yardımcı olmakla birlikte aynı zamanda abilik de yapmıştır. Müdürümüz Tire’den ayrılmış olsa da, başarılı çalışmalarının yankıları hala sürmektedir. Bizleri unutmayıp günümüzü kutlayan ve varlığını her daim hissettiren değerli büyüğümüz Fatih Kiremitçi’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi