Vatandaşlar sorunlarını dile getirirken, Kaymakam Tanrıseven ile kurdukları yakınlık dikkatlerden kaçmadı. Toplantıya karnelerini getiren öğrencilere ise Kaymakam Tanrıseven, çeşitli ödüller verdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Salonunda gerçekleşen buluşmada her yaştan ve kesimden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“PERSONELE TEŞEKKÜR BELGESİ”

Vatandaş buluşmasında bu kez farklı olarak Kaymakam Tanrıseven, toplantıya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeline Teşekkür Belgelerini verdiği törenle başladı. Vatandaşların personele alkışlarla destek olduğu törende Tanrıseven “Ben ve çalışma arkadaşlarım size hizmet etmek, sorunlarınıza çözüm bulmak için buradayız. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelini özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Tanrıseven vatandaşlara söz vererek tek tek dinledi. Tanrıseven, vatandaşlar tarafından iletilen sorunlar ve taleplerin, kendisine eşlik eden vakıf müdürü tarafından takip edilmesi ve en kısa sürede sonuçlandırılması talimatını verdi.

Toplantıda vatandaşlar eğitimden sağlığa, sosyal yardımlaşmadan altyapı hizmetlerine değin çeşitli taleplerini dile getirdi. Hem kırsaldan hem de kent merkezinden her yaş grubundan vatandaşların katıldığı toplantı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

“ALLAH KAYMAKAMIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

Toplantıya katılan vatandaşlardan Akkadın Tarımer, Her türlü sorunuyla ve ihtiyacıyla Kaymakamlığın ilgilendiğini belirterek “Önceki vatandaş buluşmasına katılmıştım. Sağ olun yardımcı oldunuz. Allah, Devletimizden ve Kaymakamımızdan razı olsun; sizin gibi yöneticileri de başımızdan eksik etmesin. Sayenizde her türlü yardımı zamanında alıyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERİN KARNE SÜRPRİZİ

Vatandaşla buluşma toplantısına anneleriyle katılan bazı öğrencilerin karnelerini Kaymakam Tanrıseven’e getirdikleri görüldü. Öğrencilerin karnelerini tek tek inceleyen Kaymakam Tanrıseven, başarılı öğrencileri tebrik ederek, kendilerine çeşitli ödüller verdi.

“SİZİNLE TANIŞMAK İÇİN BURADAYIM”

Toplantıya katılan Cemile Baş (50) herhangi bir ihtiyacının olmadığını, sadece dışarıdan başarılı çalışmalarını duyduğu Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile tanışmak için vatandaş toplantısına katıldığını ifade etti. Baş ile sohbet eden Kaymakam Tanrıseven, kendisine çay ikramında bulundu.
 
Dertlerini ilk ağızdan dile getirmenin mutluluğuyla toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek salondan ayrıldılar.


 

Editör: Haber Merkezi