Kurban Bayramında gece görevindeki sağlık, asayiş ve itfaiye birimlerini ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, vatandaşlarla sohbet etti.  
Gece yarısı başlayan ve sabahın ilerleyen saatlerine kadar devam eden ziyaretlerde 8 ayrı birimi gezen Kaymakam Tanrıseven, gece nöbetindeki personelle tek tek ilgilenerek sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Tanrıseven, “Vatandaşa hizmette mesai mefhumu olmaz. Güler yüzle 7/24 vatandaşımızın hizmetinde olmalıyız” dedi.


Tire Devlet Hastanesi Acil Servisinde Kaymakam Tanrıseven Heyecanı
Tire Devlet Hastanesi Acil Servisini ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, hasta ve hasta yakınları ile sohbet etti. Hastalara acil şifalar dileyen Kaymakam Tanrıseven hasta ve yakınlarının da bayramlarını kutladı. 
Acil servis ve polikliniklerin durumu ve çalışmaları hakkında Dr. M. Murat Sevinç’ten bilgi alan Dr. Hasan Tanrıseven, “Hastanemizin hizmet kalitesi son derece yüksek. Aynı azim ve kararlılıkla güler yüzümüzü eksik etmeden vatandaşlarımıza hizmet verelim” dedi. Hastalarla da kısa kısa sohbetler eden Kaymakam Tanrıseven, Acil Servis personelini çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.


Nayim Bayram‘‘ Sayın Kaymakamım Uğurlu Geldiniz’’
    Kaymakam Tanrıseven’in hastane ziyareti renkli görüntülere de sahne oldu. Heyecanla kızının doğum haberini bekleyen Nayim Bayram, Kaymakam Tanrıseven ile sohbet ederken kızı Goncagül Şener’in doğum yaptığını öğrendi. Torun mutluluğunu Kaymakam Tanrıseven ile paylaşan Bayram ‘‘Sayın Kaymakamım Sizleri ve çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Bu gün ayağınız uğurlu geldi. Bir kız torunum oldu. Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum’’ dedi. Tanrıseven genç dedeyi tebrik ederek Allah minik Buğlem’i analı babalı büyütsün temennisinde bulundu.
 

‘‘Taksi Durağına Ziyaret’’ 
Hastane ziyaretinin devamında Kaymakam Tanrıseven, Taksi durağını da ziyaret ederek Taksici esnafıyla da bayramlaştı. Esnafın bayram süresinde işleriyle ilgili bilgi alan Tanrıseven, esnafa hayırlı ve bol kazanç temennisinde bulundu.
 

“Sürücülere Bayram Çikolatası Tanrıseven’den”
Şehir içi trafik denetimi yapan emniyet ekiplerine de Bayram ziyaretinde bulunan Kaymakam Tanrıseven, nöbetteki personelden bilgi aldı tek tek sohbet etti. 
Yol kontrollerinde sürücüler de bayramlaşan Tanrıseven görevli polis memurlarına ve sürücülere bayram çikolatası ikram etmeyi ihmal etmedi. Gece yarısı yol kontrolünde böyle bir sürprize oldukça şaşıran sürücüler Tanrıseven’in ikramına şaşkınlıklarını ifade ederek teşekkür ettiler. 

“Vatandaşın Huzur ve Güveni İçin Görev Başındayız”
Tanrıseven sürücülere dikkatli ve hayırlı yolculuklar dileyerek “Lütfen trafik kurallarına uyalım. Bayramı ve bayram tatilini ağız tadıyla tamamlamak için trafik ve yol güvenliği çok önemli. Devletimizin tüm birimleri, sizin huzur ve güvenliğiniz için 7/24 hizmetinizdedir” dedi.
 

Jandarma Karakoluna Gece Ziyareti
Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, yol uygulaması yapan Emniyet ekiplerini ziyaretinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçti.   Jandarma Komutanı Tgm. Okay Cansu tarafından karşılanan Tanrıseven, Bayram sürecince yaşanan olaylar hakkında bilgi aldı. Jandarma personeli ile tek tek bayramlaşan Kaymakam Tanrıseven, “Gece gündüz vatandaşımıza hizmet eden kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum” dedi.
 

Dondurmacı Esnafı ‘‘Allah Sizi Başımızdan Eksik Etmesin’’
Fatih Parkı köşesi Sasabey Caddesi üzerinde dondurma satan İlhami Güceyü’yü ziyaret eden Tanrıseven, esnafın halini hatırını sorarak bayramını kutladı. Kaymakam Tanrıseven’in ziyareti ile çok mutlu olduğunu ifade eden Güceyü ‘‘Sayın Kaymakamım ziyaretiniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Her zaman halkla iç içesiniz. Allah sizden razı olsun, sizi başımızdan eksik etmesin’’ dedi. Kaymakam Tanrıseven esnafa hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundu.
 

“İtfaiye Personelinden Tanrıseven’e Teşekkür”
Vatandaşlarla yapılan sohbetlerin ardından Tanrıseven, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye birimine ziyaret gerçekleştirdi. Gece nöbetindeki itfaiye personeli ile bir araya gelerek bayramlarını kutlayan Tanrıseven birimin çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Tanrıseven, tüm personele bayram çikolatası ikram etti.
İtfaiye Personeli Faysal Kırmaz ilk kez birimlerini bir Kaymakamın ziyaret ettiğini ifade ederek ‘‘Doğma büyüme Tireliyim. Uzun meslek hayatımda birçok mülki amir ve yönetici ile çalışma şansın oldu. İtfaiye personelini hem de mesai saati dışında gecenin bir yarısında ziyaret eden ilk Kaymakam oldunuz. Bizleri onurlandırdınız. Sizi ve başarılı çalışmalarınızı sosyal medyadan takip ediyorum. Toplumun her kesimini kucaklıyorsunuz. Her zaman her durumda vatandaşın yanı başındasınız. Ben açıkçası sizi ilçemiz için büyük bir şans olarak görüyorum’’ dedi. 
 

“Mesai Mefhumu olmaksızın Vatandaşımızın Hizmetindeyiz”
Kaymakam Tanrıseven şunları söyledi: ‘‘Devlet, Vatandaşının her zaman mesai mefhumu gözetmeksizin yanında ve hizmetindedir. Bizler de Devletimizin bize verdiği görev ve sorumluluk bilinci içinde çalışan hizmet üreten kamu personelinin yanındayız. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, onlarla sohbet ettik. Vatandaşlarımızın, devleti yanında görmekten mutlu olduğunu, personelimizin hizmetlerinden memnun olduğunu gördük. 7/24 vatandaşımızın hizmetindeyiz.”
 

Editör: Haber Merkezi