Hayvan Hakları Savunucuları Derneği (HAYSAV) yöneticileri Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.  Tanrıseven, Tire’de her geçen gün hayvan hakları yönünde yeni gelişmeler olduğunu belirtti.

2011 yılında İzmir’de Kurulan dernek, geçtiğimiz günlerde merkezini Tire’ye taşıdıktan sonra ilk olarak Kaymakam Tanrıseven’i ziyarete ederek dernek ve uygulamalar hakkında bilgi verdiler. Ziyarete Dernek Başkanı Gül Bacık, yöneticiler Eran Yıldırım ve Volkan Akdır Katıldı.

HAYSAV Yöneticileri, Tire’de hayvan sevgisi ile ilgili eğitimler vermeyi ve toplumsal duyarlılığı artırmayı hedeflediklerini belirttiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, göreve başladığı günden u yana hayvan hakları ve hayvan sevgisi yönünde ciddi çalışmalar yaptıklarını belirtti. Tanrıseven şunları kaydetti: 

“HAYVANLARI SEVMEYEN İNSANLARI DA SEVMEZ”

”Tire İlçe Kaymakamlığı olarak Hayvan Hakları Dernekleri ve hayvan severlerle uyumlu çalışıyoruz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hayvanları sevmeyen insanları da sevmez. Bu yüzden Allah’ın yarattığı tüm canlılara merhamet duygusu beslemeliyiz. Kaymakamlık olarak hayvan sevgisini küçük yaşlarda aşılamak amacı ile zaman zaman eğitimlere destek veriyoruz. Hayvan severlerin her çalışmasına destek vermeye devam edeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi